Inlägg från: evelinagra1 |Visa alla inlägg
  • evelinagra1

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Jag fick som sagt positivt ägglossningstest imorse, jag tror dock att det hade varit positivt om jag tog det igår kväll också så nu är jag så rädd att vi ska missa ägglossningen om vi har sex ikväll när jag kommer hem från jobbet men det kan väl inte vara försent?

  • evelinagra1
    nomina skrev 2021-11-30 15:42:08 följande:

    När du får positivt utslag på testet så brukar det innera att ägglossningen kommer ske inom 12-48 h.

    Visst finns det en risk att det kan vara för sent, men det kan ocksp vara just i rätt tid. Inget du kan göra något åt nu, så ladda för sex ikväll och kanske även imorgon så hsr ni verkligen gjort vad ni kunnat i detta nu. Önskar er lycka till! :)


    Nej precis så är det ju.. inget att göra åt nu, tack snälla!
  • evelinagra1
    nomina skrev 2021-11-30 16:05:34 följande:

    Hoppas du inte tar illa vid dig, vill bara att du ska försöka släppa dendär jobbiga tanken och att det faktiskt fortfarande finns chans!


    Nej det gör jag absolut inte, har ju läst att ägget släpper flera timmar efter positivt test men ändå kommer dom där jobbiga tankarna.. att man kunde gjort bättre osv
  • evelinagra1
    nomina skrev 2021-11-30 16:52:15 följande:

    Ja, jag förstår verkligen! Vi hade sex dagen innan positivt test och samma dag som positivt test. Jag blev gravid, en gång kan ju räcka. Ha så mysigt ikväll ;)


    Åå stort grattis!! Haha tack ;)
  • evelinagra1
    nomina skrev 2021-11-30 17:42:51 följande:

    Taack!! :))

    Min man är iväg på jobb så jag har tänkt att överraska honom när han kommer hem på torsdag! Han är inställd på att vi ska ta ett test morgonen därpå... känner mig lite elak som inte berättat men vill verkligen överraska honom.


    Åå så mysigt!! Längtar så tills jag får överraska min sambo <3
  • evelinagra1
    Lövsångerska1991 skrev 2021-11-30 19:32:37 följande:

    Nä, ingen metod, jag hade till och med svamp och vi hade bara sex två gånger under ägglossningsperioden. Helt galet!


    Får jag fråga vilka dagar under äl ni hade sex? Tog du äl test?
  • evelinagra1
    Lövsångerska1991 skrev 2021-11-30 20:02:43 följande:

    Ja, tog test för att jag ville spara mig tills jag fått positivt utslag eftersom jag hade svamp. Hade sex när det blev fast gubbe på clearblue digital och sedan även dagen efter.

    Glömde säga att jag ju tar ett kosttillskott för de som vill bli med barn, med d vitamin, folsyra m.m. Det kallas conceive plus.


    Skönt att höra! Fick positivt ägglossningstest idag men har haft sån ångest att vi inte haft sex dagarna innan
  • evelinagra1

    Fick positivt äl test i tisdags men är redan säker på att det inte kollar bli något denna månaden heller då jag fick en ganska rejäl ?lotion flytning? nyss som jag brukar få efter ägglossning?

  • evelinagra1

    är det någon som varit med om eller vet vart det gör ont när ägget fäster? För någon timma den fick jag ont mellan troskanten och naveln ungefär. Det var som en stickande/ilande smärta som kom och gick under ca 1 timma. Men det känns som att det var lite för högt upp smärtan satt för att det skulle kunna vara det

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?