Inlägg från: evelinagra1 |Visa alla inlägg
  • evelinagra1

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-08 07:00:31 följande:

    Väldigt svårt att veta om man känt när det fäste. Går liksom inte att bevisa i så fall! :P men jag tyckte jag hade lite konstig värk några dagar efter ägglossning. Den kom och gick och flyttade sig till olika ställen i magen. Kändes ibland som att det var dags för ägglossning igen. Var faktiskt rädd att jag skulle ha cystor på äggstockarna och cancer. Men det var nog inte att ägget fäste, men något kopplat till graviditeten tror jag det var. :)


    Ja med det är precis så jag har också! Det är ju som sagt svårt att veta vad det beror på men kan ju hoppas att det beror på samma sal som det gjorde för dig!
  • evelinagra1
    Värphönan skrev 2021-12-07 23:07:33 följande:

    Tror det är väldigt ovanligt att känna implantationen över huvud taget.. vet inte hur låg din troskan är men det låter som du säger att det är lite väl högt för att vara livmodern. Jag är i v 19 och min livmoder går knappt så högt upp än.


    Ja det är det men fick som jäkla konstig smärta igår så började verkligen undra vad det var, det sitter i även idag också men lite annorlunda idag så jag får bara vänta och se vad det blir av detta haha :)
  • evelinagra1
    Wave Mother skrev 2021-12-08 20:49:05 följande:

    Hej allihop!

    Har inte varit så aktiv senaste veckan pga mycket jobb, men nu är jag tillbaka igen. Hur går det för alla? (Har följt med lite och det är så trevligt att följa med i glädjebeskeden som kommer).

     

    Jag är rätt säker på att jag hade äl idag (CD12) eftersom jag hade LH-peak på stickorna igår. (Iofs möjligt att äl blir imorgon, men har haft symptom idag, så tror det är nu.)

    Den här månaden har vi lyckats få till det rätt så bra trots jobb (CD8,9,11 och 12), så nu håller jag alla tummar och tår! Om vi orkar kanske det även blir CD13, man får se. 


    Är på äl +7/8 och försöker hålla ut och inte testa men har svårt att tro att jag kommer låta bli att inte ta ett testa tidigt imorgon haha.. håller tummarna att det tar sig för er!!
  • evelinagra1

    Är det någon som använder sig av clearblues fertilitetsmonitor här? Visar den alltid två streck på själva stickan? (Graviditetstest)

  • evelinagra1

    Jag är på Cykel dag 7 idag och jag tycker att jag redan börjar få ägglossningssymtom? Dock inte så mycket fertilt sekret som jag brukar ha och inte riktigt samma konsistens, vad kan detta vara?? Brukar få ägglossning på cd 16 annars?

  • evelinagra1

    Är det något här som har testat apiforce (bidrottninggele) jag har gjort det denna månaden och är på äl+11 nu och har redan mycket äl-flytningar och det drar otroligt mycket i mina äggstockar, om det är någon som testat apiforce hur reagerade eran kropp på det?

  • evelinagra1
    Junii91 skrev 2021-12-23 22:43:22 följande:

    Jag har provat det 1 gång. För drygt 2 år sen tog jag det och blev gravid på första försöket. Tyvärr fick jag tidigt mf. Jag märkte ingen skillnad i kroppen av vad jag kommer ihåg. Men kanske ska prova det denna gång, har ju gått några försök nu utan ett plus. En tjejkompis tipsade mig om bidrottninggele. Hon hade försökt bli gravid ett tag och första månaden hon tog det blev hon gravid :)


    Jag hoppas att det ska funka! Första månaden jag tar det nu, har sjukt mycket äl flytningar och mår galet illa haha.. men har jag tur så kanske det blir värt det!
  • evelinagra1
    Dalarna91 skrev 2021-12-29 20:47:45 följande:

    Har funderat också på akupunktur idag och någon Zonterapi. Ska googla på det nu :)

    Men nej, har inte hört att någon har provat.


    Jag har gått på akupunktur, dock inte med nålar utan jag tror att det är någon slags laser/ infraröd värme? Är inte helt säker men hon kollar iallafall vilka organ som är i balans och inte och sedan balanserar hon dem som är i obalans, hon kör även ett fertilitetsprogram på mig och har fått en vitamin som heter tamin som ska öka fertilitet och pigga på spermierna bland annat jag vet inte alls om detta funkar men kan va värt ett försök, går 1 gång i månaden precis innan ägglossning och har varit där 2 gånger nu
  • evelinagra1
    Dalarna91 skrev 2021-12-30 09:55:29 följande:

    Du får hålla mig uppdaterad hur det går :)

    Jag googlade lite men är lite skeptisk att man behöver bara trycka på vissa punkter och vipps så blir man gravid. Men de är skönt så kommer nog testa. Har du någon sida eller information du kan dela?


    Är också tveksam haha.. jag gör ju dock utan nålar. Hittar ingen specifik fakta om just det jag gör men kan länka ändå av det lilla jag fick fram från google

    muskelharmoni.se/herb-pharma-40036228

    dalkullansmassage.se/herb-pharma-naturterapi/
  • evelinagra1

    Hej på er, jag använder mig av natural cycles för första gången och jag började tempa precis efter att jag hade äl troligtvis då det var först då jag fick hem det. Men har någon lust att kolla på graf? Ser det ?normalt? ut? Har ingen koll på hur detta funkar än haha.. kommer min temp bli lägre om mensen är på gång?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?