• Beckizen

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Sheltie skrev 2021-08-26 07:40:43 följande:

    Tog ett digitalt test imorse och har tydligen plussat?! 

    BIM-lista

    26/8 bez (31 år 1:a försöket, 1:a barnet)26/8 SecretFlower (35 år, 1a försöket, 4e barnet)26/8 Flizz (30 år, 6:e försöket, 3:dje barnet)28/8 Värphönan (36 år, 9:e försöket, 1 mf 1 ma, andra barnet) PLUSSAT29/8 Sheltie (25 år, 2:a försöket, 1:a barnet) PLUSSAT29/8 Willow89 (32 år, femte försöket med första barnet)1/9 Jenek18 (30 år, första försöket med första barnet)3/9 Mangosmoothien (28 år, 1a försöket, 1a barnet)4/9 Kiwikiwi (31 år, första försöket med första barnet)4/9 Lövsångerskan (30 år, första försöket med första barnet)5/9 L0uis3 (28 år, försökt i 3 år med första barnet)6/9 Meemelie (32 år, första försöket med andra barnet)7/9 aann (28 år, 6:e försöket, första barnet)7/9 knyttets (25 år, andra försöket, första barnet)31/8 chouette (32 år, första försöket, andra barnet)9/9 Junii91 (30 år, andra försöket, första barnet)11/9 beckizen (27 år, andra försöket med första barnet)14/9 Chilins (30 år, första försöket, första barnet)16/9 Juli1990 (31 år, andra försöket med första barnet)16/9 Dalarna 91 (30 år, tredje försöket med första barnet)?/9 Hurtänktedunu (31 år, första försöket efter ma, tredje barnet)19/9 slo92 (28 år, 2a försöket, 1a barnet)20/9 evelinagra1 22 år ( 5e riktiga försöket, första barnet)7/10 LJM91 (30 år, andra försöket, första barnet)?/? Wave mother (37 år, första försöket efter ma, första barnet??/?? toughshit (28 år, första försöket, andra barnet)?/? Essie0 (30 år, första försöket, första barnet)


    Grattis!! :D så roligt när det kommer massa plus här i forumet. :))
  • Beckizen

    Måste bara börja med att säga att det är super kul ni som plussat! Grattis till er! :D

    Har inte hängt med mycket här i forumet få det varit full rulle senaste veckorna med semester och sen jobb och få till bebisverkstad haha. Har lyckats få till nu varje dag och jag ska enligt mina appar ha äl imorgon. Än så länge känner jag inget och jag brukar få väldigt ont i nedre delen av magen vid äl. Blir mer och mer sugen på att hoppa på tåget med äl test, men har sagt att om det inte blir någon bebis innan årskiftet så kommer jag börja med dem. Har sån längtan efter barn att det typ gör ont i mig när jag ser alla gulliga bebisar. Som tur har min syster en 1 åring jag kan gosa med! :) Men man vill ju ha sitt egna när man väl bestämt sig för att börja!

    Som några innan har skrivit här uppe så känner jag också att jag har extrem otur i livet och att inget kommer lätt för mig och tänkt att det här med barn kommer säkert inte vara någon skillnad. Så bestämde innan vi börja att jag inte skulle stressa eller tänka på det så mycket, fast ändå arbeta för att det ska hända hehe. Men ändå sitter jag här och letar symptom och googlar haha. Aja det är väl för att man vill det så hiiiiimla mycket!!

    Hoppas jag gjort mig förståelig haha. Kände bara för att skriva av mig lite nu när jag såg att många hade samma tankar och känslor som mig. Så glad för det här forumet och att få följa allas resa! :) <3

  • Beckizen
    Lövsångerska1991 skrev 2021-08-27 13:55:24 följande:

    Hej :) Det är skönt att veta att man inte är ensam om sina tankar :) det ger lite perspektiv. Kanske har jag inte extrem otur? Det är kanske bara livet, det trasslar till sig för de flesta och så där. För om man skulle vara otursdrabbad, då är det som att tro på en högre makt som bestämt det, och det jag nog inte på egentligen?

    Skönt om du kan låta bli att stressa och bli besatt. Jag har en massa syskonbarn och även vänner med barn och det är mysigt, men har mer börjat känna som ett utanförskap nu på senaste tiden. Som att alla är med i en klubb jag inte får tillträde till?.


    Ja men precis! Det är väldigt skönt då jag inte berättat för någon att vi försöker! :) man får helt enkelt ha tålamod:)
  • Beckizen
    Lövsångerska1991 skrev 2021-08-27 13:55:24 följande:

    Hej :) Det är skönt att veta att man inte är ensam om sina tankar :) det ger lite perspektiv. Kanske har jag inte extrem otur? Det är kanske bara livet, det trasslar till sig för de flesta och så där. För om man skulle vara otursdrabbad, då är det som att tro på en högre makt som bestämt det, och det jag nog inte på egentligen?

    Skönt om du kan låta bli att stressa och bli besatt. Jag har en massa syskonbarn och även vänner med barn och det är mysigt, men har mer börjat känna som ett utanförskap nu på senaste tiden. Som att alla är med i en klubb jag inte får tillträde till?.


    Ja men precis! Det är väldigt skönt då jag inte berättat för någon att vi försöker! :) man får helt enkelt ha tålamod:)

    [quote=81338065][quote-nick]Lövsångerska1991 skrev 2021-08-27 13:55:24 följande:[/quote-nick]Hej :) Det är skönt att veta att man inte är ensam om sina tankar :) det ger lite perspektiv. Kanske har jag inte extrem otur? Det är kanske bara livet, det trasslar till sig för de flesta och så där. För om man skulle vara otursdrabbad, då är det som att tro på en högre makt som bestämt det, och det jag nog inte på egentligen?

    Skönt om du kan låta bli att stressa och bli besatt. Jag har en massa syskonbarn och även vänner med barn och det är mysigt, men har mer börjat känna som ett utanförskap nu på senaste tiden. Som att alla är med i en klubb jag inte får tillträde till?.[/quote

    Förstår känslan av att inte få vara med i den där klubben man så gärna vill få tillträde till! Men förhoppningsvis får vi det snart allihopa :) tänker att det är okej att känna dessa känslor men att man inte låter sig besegrad av dem, man är ju bara människa:)
  • Beckizen
    hurtänktedunu skrev 2021-09-01 21:11:14 följande:

    Svårt att inte analysera. Ska ha mens 10-12/9 så lite tidigt än att känna något men man vill ju gärna snabbspola tiden. Vill verkligen bli gravid nu och är helt 100% säker på att jag hade ägglossning 29 augusti. Så bara vänta och se


    Ja det känns som det är en evig väntan. Man väntar på att bli gravid och sen väntar man på att barnet ska komma. Jag har försökt att inte känna efter så mycket men det är svårt. Hade ÄL samtidigt som dig så har BIM samtidigt som dig! Eller jag är nästan 100% säker att jag hade ÄL 29/8 men jag tar inga ÄL tester så kan ju inte veta helt. Men jag håller tummarna för oss :)
  • Beckizen
    hurtänktedunu skrev 2021-09-02 09:45:30 följande:

    Ja jag kan absolut ta att vara gravid efter rul men innan är jobbigt. Dock har ju jag två barn redan så tiden går ju lite snabbare i och med det. Men nu I och med missfall nyss så blir det ju extra seg väntan då jag redan hade gått nästan 12 veckor. Vill inget annat än att bli gravid nu. Och bli beräknad i maj hade vart perfekt. Juni har jag redan en. Och min mormor vill ha sällskap i maj då hon är ensam med att fylla år då. Haha. Hon fyller 15 maj och jag skulle bli beräknad 21 och mina barn har kommit 6 och 7 dagar tidigare.

    Men på något sätt känns det som att det skulle vara för bra för att vara sant. Men vi håller tummarna. Har precis beställt hem några fler grav test.


    Beklagar missfallet :( så tråkigt

    Ja men då går nog tiden lite fortare när man har något som kan distrahera en lite. Åhh jag håller tummarna för att du får en maj bebis! Det låter hur mysigt som helst om bebisen skulle dela födelsedag med din mormor:)
  • Beckizen
    hurtänktedunu skrev 2021-09-02 12:19:21 följande:

    Ja det var tråkigt men konstigt nog väntat trots att det var första missfallet men det var så mycket med den graviditeten som kändes konstigt. Kändes inte som de andra gångerna och testet stegrade men inte lika mycket som de andra två gångerna. Var liksom en oro i kroppen hela graviditeten.

    Ja det skulle vara så mysigt. Om 2 veckor vet vi helt säkert.


    Jag kan tänka mig att man lär känna sin kropp när man tidigare varit gravid, även fast alla graviditeter kan vara olika.

    Läste längre ner här att du eventuellt känt av något symptom! Håller verkligen alla tummar och tår för att ni får ett pluss om 2 veckor! :)
  • Beckizen
    hurtänktedunu skrev 2021-09-03 07:17:28 följande:

    Jo men man gör ju det. Min kropp är som en klocka och andra graviditeten så visste jag helt hundra väldigt tidigt. Första kände jag två dagar innan mens. Kändes i hela kroppen. Sen efter graviditeterna så har äl blivit så himla tydlig. Får dessutom ont och det gör ont varje gång jag sätter mig ner typ som att det då trycks uppåt liksom.

    Men ännu roligare att min man kläckte ur sig att han visste exakt när jag hade ägglossning om vi hade sex för han märkte det på flytningarna hahaha. Efter 12 år så kanske han lärt sig.

    Ja jag gjorde ju det. Tänkter dock inte räkna med något men visst det skulle kunna vara nått. Jag hoppas så klart. Men det återstår att se. Det roliga var att när jag fick mitt missfall så sa båda mina systrar oberoende av varandra att det var ju självklart för jag skulle ju ha tvillingar hahaha. Dom är tvillingar och vi har mycket i släkten.

    Måste nog erkänna att jag känner lite brännande känsla i bäckenet nu. Det var också ett symtom förra graviditeten som gick vägen. Så vi får allt se. Men nej inte hoppas för mycket. Försiktigt positiv får jag nog hålla mig på. Hahaha

    Hur går det för dig nu. När skulle du ha bim?


    Haha va spännande och kul att din man vet när du har äl haha. Men har man varit tillsammans så länge som ni så känns det som man verkligen lär känna varandra på djupet haha.

    Har inte själv gått igenom ett missfall men kan tänka mig att man blir lite mer försiktigare i hur man känner efter kring symptom och så. Du får fortsätta hoppas försiktigt, men nästa helg närmar sig snabbt!

    Haha va mysigt med tvillingar! Ja, har du många i släkten så är ju chansen stor!

    Jag har BIM också nästa helg och just nu känns allting som vanligt som när jag ska få mens så vi får se. Jag försöker att inte tänka så mycket på det. Försöker skydda mig så mycket från besvikelse som möjligt hehe
  • Beckizen
    Kiwikiwi skrev 2021-09-03 07:47:49 följande:

    Vågar nog äntligen tro att jag plussat även om de känns overkligt och jag känner mig nästan inte glad, men jag tror det är pga oron att de inte ska gå. Är självklart otroligt tacksam och förvånad att de gick så fort, men som sagt är oron och tankarna lite överväldigande och funderar mycket på när jag ska berätta för nära och kära, kommer vara svårt hålla till v.12 (7/8 v kvar).

    Blev lite förvånad att mitt CB test imorse visade 3+ när jag är på bim -1, men de kanske kan läsa fel eller så har jag bara höga hög nivåer redan, någon som vet?

    BIM

    26/8 SecretFlower (35 år, 1a försöket, 4e barnet)

    26/8 Flizz (30 år, 6:e försöket, 3:dje barnet)

    28/8 Värphönan (36 år, 9:e försöket, 1 mf 1 ma, andra barnet) PLUSSAT

    29/8 Sheltie (25 år, 2:a försöket, 1:a barnet) PLUSSAT

    31/8 chouette (32 år, första försöket, andra barnet)

    3/9 Mangosmoothien (28 år, 1a försöket, 1a barnet)

    4/9 Kiwikiwi (31 år, första försöket med första barnet) PLUSSAT

    5/9 L0uis3 (28 år, försökt i 3 år med första barnet)

    6/9 Meemelie (32 år, första försöket med andra barnet)

    7/9 aann (28 år, 6:e försöket, första barnet)

    7/9 knyttets (25 år, andra försöket, första barnet)

    9/9 Junii91 (30 år, andra försöket, första barnet)

    10/9 Hurtänktedunu (31 år, första försöket efter ma, tredje barnet)

    11/9 beckizen (27 år, andra försöket med första barnet)

    11/9 Avokado92 (28 år, första försöket efter mf, första barnet)

    12/9 Sophiee92 (29 år, första försöket, första barnet)

    14/9 Chilins (30 år, första försöket, första barnet)

    16/9 Juli1990 (31 år, andra försöket med första barnet)

    16/9 Dalarna 91 (30 år, tredje försöket med första barnet)

    19/9 slo92 (28 år, 2a försöket, 1a barnet)

    20/9 evelinagra1 22 år ( 5e riktiga försöket, första barnet)

    20/9 Summertime 26 år (1a försöket, 1a barnet)

    23/9 bez (31 år 2:a försöket, 1:a barnet)

    25/9 Willow89 (32 år, sjätte försöket med första barnet)

    25/9 Sofgal (25 år, andra försöket, 1:a barnet)

    1/10 Lövsångerskan (30 år, andra försöket med första barnet)

    7/10 LJM91 (30 år, andra försöket, första barnet)

    12/10 Jenek18 (30 år, andra försöket med första barnet)

    ?/? Wave mother (37 år, första försöket efter ma, första barnet

    11/9 toughshit (28 år, första försöket, andra barnet)

    ?/? Essie0 (30 år, första försöket, första barnet)

    9/9 ChilliChoklad (29 år, fjärde försöket, första barnet)


    STORT GRATTIS! Och va roligt att det gick så snabbt! Ska bli så roligt att följa er alla som plussar här i forumet :D
  • Beckizen
    Chilins skrev 2021-09-05 20:36:46 följande:

    Åh tack för svar! Ja det stämmer nog ganska bra i tid, jag hade positivt ägglossningstest i måndags. Jag har inte sett till någon blödning utan endast reflekterat över att det är en molande värk längst ned i magen och givetvis drar man ju igång alla tankar och växlar direkt då man hoppas så mycket på en liten bebis snart.. svårt att inte få tankarna att gå och det känns ju väldigt länge till mens även om det bara är strax över en vecka..


    Hej,

    Jag har också en molande värk i nedre delen av magen och i svanken. Det har varit mer intensivt fram och tillbaka, men värst på kvällarna. Tror att det är mensvärk som kommit väldigt tidigt, men det är ovanligt att det kommer redan en vecka innan mensen. Så precis som du beskrivit så har ju tankarna vandrar direkt och letar överallt på internet haha. Har nu idag också börjat få lite ont i brösten men jag blir så osäker att man känner in för mycket!

    Men jag hoppas på oss och att det faktiskt en en liten bebis som tillverkas i våra magar!! :) håller tummarna för dig och alla andra i forumet
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?