Inlägg från: Pinkfloweer |Visa alla inlägg
  • Pinkfloweer

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    LJM91 skrev 2022-01-02 16:59:28 följande:

    Vågar knappt skriva det, men inga känningar än så länge. Bara för att jag skriver det vaknar jag säkert med ömma bröst imorgon, haha :D jag har haft svag molvärk lite från och till i en vecka ungefär, och är väldigt trött. Lite ökade flytningar också, men har faktiskt ganska dålig koll på hur mina flytningar brukar bete sig :P

    När har du din tid hos gyn? Förstår känslan av att inte orka, man förväntar ju sig lite att det bara är att sluta med preventivmedel så poff är man gravid.. Lite som man blev lärd i tonåren haha.


    Åh ja eller hur det känns som man knappt vågar yttra sig ifall det ska ändras ! Ja det där med flytningar tycker jag är supersvårt att gå efter, såna flytningar som beskrivs vid graviditet har jag typ haft innan mens också så känns svårt att gå på sånt. Jag har tid om en vecka ungefär så jag får stå ut ett tag till i min oro ...:/
  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-01-02 23:18:37 följande:

    Jag kan inte heller lita riktigt på mina flytningar, tycker aldrig jag får såna där äggviteflytningar som alla pratar om. Jag märker skillnad på mängden, men det är allt jag kan säga :P

    Tråkigt att det ska behöva vara så mycket väntetider :( kunde de ge dig någon möjlig förklaring på varför din cykel har förändrats när du tog kontakt med gyn?


    Har exakt samma! Men jag märkte de där äggviteflytningarna förr men inte längre så det gör mig lite bekymrad..nää de bokade bara in en tid för mig efter jag förklarat mina problem så jag vill bara att tiden ska gå nu så man kan få en förklaring på allt snart...
  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-01-03 14:44:42 följande:

    Vilken CD brukar du ha ägglossning? Kan ju vara att ägglossningen är sen eller att du kommer ha en anovulatorisk cykel, alltså en cykel utan ägglossning. Det är vanligt att det händer någon gång ibland :)


    Undrar om det är anovulatorisk cykel jag har fått nu varje cykel då, fy fan va orolig jag blir ...:( har haft ägglossning dag 16, 17 , 19 på 30-32 dagars cykel men sen helt plötsligt fick jag en 40 dagars cykel med ägglossning på dag 27, sen två 36 dagars cykler direkt efter varann med ägglossning på dag 22 eller 23. Kan man ha ägglossning så sent ens eller kan jag bara räkna med att jag haft absolut noll ägglossning helt plötsligt de senaste 3 månaderna ?? Känns som jag verkligen aldrig kommer bli gravid...rädd för att det kommer bli jobbiga besked hos gyn ! Sen kanske ännu värre gå därifrån utan hjälp för man "bara" har försökt 6 månader..rädd för att det ska ta evigheters tid eller att det aldrig ska funka !
  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-01-03 19:29:41 följande:

    Jag har ägglossat så sent som CD 34, men jag har lång cykel i vanliga fall också så det är inget ovanligt för mig. Testar du med ägglossningstest eller tempar du? Har du gjort någon livsstilsförändring som du tror kan påverka cykeln? Tänker typ viktnedgång/uppgång, eller något som stressar dig?


    Jag har tagit ägglossningstest och de har visat positivt 1 eller 2 dagar efter varann i varje cykel. Stressad till å från men inte överdrivet, normalviktig , bara gått ner 2 kilo det senaste. Kam inte se vad som skulle påverka
  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-01-03 20:39:06 följande:

    Nej det låter inte som att det skulle vara någon livsstilsförändring som påverkar då. Håller tummarna för att det bara är något tillfälligt med din cykeln och att du får klarhet hos gyn!


    Tack snälla för peppen/stödet! Kan skriva här hur det gått sen :)
  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-01-05 06:20:46 följande:

    Nu är det lite deppigt här.. Var nästan säker på att jag var gravid även om jag varken vågade säga det högt eller skriva det, ungefär en vecka innan mens får jag alltid ömma bröst som ett par dagar innan mens blir så ömma att det gör ont att röra vid dem eller ligga på mage i sängen, denna månaden har jag känt absolut noll i dem (BIM 7/1). Har också varit väldigt trött, vaknat med kramp i vaderna, haft ökade flytningar och svag molvärk sedan ett par dagar efter ägglossningen. Igår kväll kom det lite ljusrosa på pappret när jag torkade mig så nu bara väntar jag på mensen :( känner mig helt tom.. Jag vet att hoppet inte är helt ute förrän mensen är här och att man kan blöda lite även om man är gravid, men allt hopp och alla förväntningar bara spolades bort när jag såg det rosa på pappret :(


    Skickar många kramar till dig<3 förstår oron men jag hoppas verkligen att med tanke på fortfarande avsaknad av andra pms symtom att du e gravid ändå !
  • Pinkfloweer
    Dalarna91 skrev 2022-01-06 21:19:12 följande:

    Hur går det för alla? Själv så har man snart ägglossning, det ska vara imorgon. Tar ingen temp eller tester då det är slut. Så gäller bara ha massa sex under veckan och hoppas ägglossningen inte blir sen som förra månaden. Är tråkigt att jag varken känner av ägglossningen eller får sånt sekret de flesta pratar om..


    Vad jag känner igen mig i det du skriver ! Jag märker inte heller av ägglossningen och inte heller något sånt sekret...gjorde förr dock. Så det bekymrar mig.. Hur många försök har ni gjort nu ? Det här bli vårt 7e denna månad..
  • Pinkfloweer
    Värphönan skrev 2022-01-06 23:58:52 följande:

    Alltså jag fick ju upp å ?gräva? med fingrarna för att kunna veta hur mitt sekret va. Passade på att kolla läget på tappen också och det va häftigt när jag märkte att den verkligen va mottaglig. Den ändrade placering å va tydligt öppen då.


    Jag tror tyvärr inte alla kan känna det ändå, jag har testat och får ändå inte ut några trådiga flytningar. Sen tappen va helt omöjlig å känna hur den va placerad med och om den va öppen eller stängd. Känns inte så bra å va inne me fingrarna å leta efter detta sekret heller, känns som man kan irritera tappen /rubba balans av det med men vad vet jag.
  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-01-07 07:52:25 följande:

    BIM idag och ljusbrunt på pappret imorse, mensen är här :( så less?


    Näää såå tråkigt!! Ännu mer när kroppen har lurats sådär innan också...Skickar stor kram till dig
  • Pinkfloweer

    [quote=81589544][quote-nick]Annemarit123 skrev 2022-01-10 22:17:10 följande:[/quote-nick]

    Ikväll fick jag menssmärtor, har det så på känn att mensen är på väg igen, beräknad mens är kring 16. Försöker intala mig att 3 månaders försök inte är lång tid och det behöver inte vara något fel, speciellt då vi har ett barn sedan tidigare. Men man blir nojig och orolig ju längre tiden går. vilka kämpar ni är där ute som håller modet uppe, önskar er verkligen all lycka och hoppas vi får plussa snart.

    Håller med dig, även att man har ett barn sen innan så blir man orolig ju längre tiden går, även att det kanske inte är speciellt lång tid än. Mitt barn är 4, man börjar få tankar som man skulle kanske börjat tidigare, för kroppen verkar ju inte vilja samarbeta eller veta hur den ens ska bli gravid längre. Hoppas du får pluss snart !

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?