Inlägg från: Pinkfloweer |Visa alla inlägg
  • Pinkfloweer

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Sen dessutom vet jag inte hur jag ska hantera att bli besviken denna gång, så många kvällar i rad vi faktiskt hade sex denna gång för att verkligen täcka in ägglossning. Nä denna bim kommer bli hemsk att hantera, jag känner det .... önskar att man kunde känna sig avtrubbad i den här processen nu, allt annat är bättre än att känna alla dessa känslor under denna ovissa evighet. 

  • Pinkfloweer
    Dalarna91 skrev 2022-01-21 19:12:01 följande:
    Jag har också problem att citera ibland. 
    Men just nu vill jag lägga mig i sängen och bara gråta hela kvällen. Försatsen? Snarare grov hångla med en kille och du blir gravid. Jag vet inte heller hur jag ska hantera det. Jag är glad jag har en kille som kan ha sex varje dag i över en vecka. Har läst folk har problem att killen inte kan komma pga press eller det blir för mycket sex. Med det sagt så vi har sex minst en vecka i sträck. Så vi täcker ägglossningen bra. Jag tar tester och har jag ägglossning senare än vad man tror. Ja, då blir det mer sex. Så varje månaden så prickar vi in ägglossningen men ändå då går det inte. Sen när mensen kommer då vill man bara skita i allt, sen börjar äl närma sig och kan tänker "nu blir det våran tur". 
    Precis så är det ! Du beskriver det väldigt bra,  det tar så mycket energi å sen så fort ägglossning test är positivt så får man sånt orimligt jävla hopp tillbaka ....jag tror det e viktigt man tillåter sig känna sig ledsen också ! Jag ska tycka synd om mig själv ikväll och äta chips utan nåt som helst dåligt samvete 
  • Pinkfloweer
    Dalarna91 skrev 2022-01-21 19:28:36 följande:
    Jag har tagit en öl. Ska nog ta en till och lite chips :p 
    Gör du rätt i att unna dig ikväll med :) 
  • Pinkfloweer

    Tur att vi har varann i den här gruppen !! En sak jag satt och funderade på nu...är det ens möjligt att få pms 3 eller 4 dagar efter ägglossning ?? Det känns ju typ som att den där omöjliga befruktningen inte ens får en chans att ske då ?? Som om man står å bakar men när man ska sätta in kakan i ugnen så går strömmen...kan min kropp vara så himla ur funktion ??? :( usch alla dessa tankar i det här....

  • Pinkfloweer
    LJM91 skrev 2022-01-22 08:46:52 följande:

    Skickar en stor kram till er alla här i tråden, det är så skönt att vi har varandra <3

    Pinkflower, brukar du få PMS så pass tidigt efter ägglossning? PMS och graviditetssymtom är ju förvillande lika, tyvärr :P det kanske är graviditetssymtom du har och inte PMS?


    Det är det verkligen <3 
    Nja alltså förr kan jag minnas att pms börjat typ 7 dagar innan mens men förra månaden fick jag ömma bröst redan 5 dagar efter ägglossning och denna gången har jag alltså ömma bröst redan från 3 dagar efter ägglossning så jag känner mig så deppig just nu, att mensen kommer komma denna gången me....haft så lättirriterat humör 2 dagar me
  • Pinkfloweer

    Finns det överhuvudtaget någon här i tråden med eventuellt så tidig pms efter ägglossning ? Känner mig orolig om nåt är fel om det inte hör till vanligheten , eller om man kan få ömma bröst tidigt av progesteronet som ökar denna period mellan ägglossning och mens ?? Nån som vet ? 

  • Pinkfloweer
    piiiggeliiin skrev 2022-01-22 11:34:58 följande:
    Har du ont på sidorna av brösten eller överallt? Vad jag läst så kan progesteronet göra att man kan bli öm på sidorna och om man är östrogendominant så gör hela bröstet ont. 

    Sen ser jag att andra redan svarat samma men att få PMS tidigare är ju även ett vanligt graviditetssymptom. Jag har haft som molande verk sedan ÄL och idag på ÄL 8 så är verken som den brukar kunna vara samma dag som mensen ska komma. Vet ju inte varför jag fått så nu men brukar aldrig få så.
    Det är mer runt hela, båda sidorna och undersidorna av brösten som ömmar ...Så då antar jag att jag är östrogendominant? :/ känns ju värdelöst å bli gravid då, ska väl vara progesteron som dominerar efter ägglossning för att ens lyckas bli gravid överhuvudtaget?? Ja har nästan ingen molvärk alls å eftersom ja fick mens förra gången efter ömma bröst 5 dagar efter ägglossning så känner ja mig verkligen såå nere nu för då är det ju samma sak å om man är östrogendominant kan man ju inte ens bli gravid? :( 
  • Pinkfloweer
    Solskensdag skrev 2022-01-22 16:05:31 följande:

    Pinkfloweer - kan inte citera jag heller - jag fick helt andra pms symtom efter mf. Hade aldrig haft ömma bröst mellan äl och mens men fick det i november. När jag faktisk var gravid började mina bröst ömma redan dag 3 efter äl typ. Trodde det var körd för att jag också hade massor med kramp etc och tolkade det som ett dåligt tecken, men jagfick ett plus. Så tycker inte du ska ge upp hoppet! Men med det sagt är det otroligt så dålig rådgivning och hjälp man får om tex hur ens hormon / vitaminbalans är. Vet inte om man kan kolla upp det men känns ju frustrerande att det kan påverka så mkt och man inte vet om ngt är fel. 


    Tack för ditt långa svar , jag behövde verkligen höra detta nu ! Haft en så dålig dag idag och kännt att det definitivt är kört denna månaden med, men det kanske finns en ynka hopp trots allt utifrån din historia :) ja det är så trist att det ska vara så...kvinnokroppen överlag känns ju inte superprioriterad inom vården. Jag har dock tagit sköldkörtel prover för några veckor sen som visade inom intervall, sen diverse d vitamin å b vitamin å sånt me kollades också och jag fick svar tillbaka att alla prover var normala. Men östrogen och progesteron har jag absolut ingen aning om de ligger i obalans eller inte. 
  • Pinkfloweer

    De flesta symtom på östrogendominans stämmer in på mig utifrån vulverines sida om detta....Så jag känner mig totalt hopplös just nu. Varför ens fortsätta försöka , känner mig så ledsen samtidigt som brösten påminner mig konstant om det omöjliga genom att kännas som hemska stenar idag som gör helt sjukt ont...jag ger upp det här.

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?