Inlägg från: evelinagra1 |Visa alla inlägg
  • evelinagra1

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Willow89 skrev 2021-09-14 20:03:10 följande:

    Idag är jag så ledsen. Min sambo har varit nere psykiskt ett par dagar och idag PÅ MIN ÄL-DAG så säger han att han inte vill ligga för han är inte sugen! Fick glad gubbe igår em och var så lycklig, men nu känns det bara skit. Kan ju inte tvinga nån som inte vill förstås om han känner så då gör han det. Men på sju år har han aldrig sagt så.

    Så många blandade känslor, känner mig egoistisk för att jag blir sur men också kan jag inte låta bli att vara sur?!

    Sa att vi har bara två dagar på oss per månad men han bara "Jaha men då får du skylla på mig denna månaden då". Meeeeen jag har redan väntat i 6 månader, jag står inte ut av att skippa en med flit? Usch, är jag nu världens hemskaste person som ligger och tjurar i sängen?

    Låg en gång igår kväll, kan ju bara hoppas det räcker. Men hade velat gardera chanserna.


    Jag förstår dig precis, min sambo var trött runt min äl och orkade inte så ofta som jag ville och jag blev så ledsen på honom då..
  • evelinagra1

    Är det någon som vet om ?orolig? mage är ett symtom? Har aldrig hört det innan men de senaste dagarna har jag behövt gå och göra nummer 2 flera gånger om dagen, det är normal konsistens dock, jag är en sån som går på toa väldigt sällan typ bara 3 gånger i veckan så för mig är det konstigt att gå på toa såhär ofta haha

  • evelinagra1
    Wave Mother skrev 2021-09-15 15:36:19 följande:

    Jag hade motsatt problem när jag var gravid tidigare i år, men har förstått att båda är vanliga tidigt. Det är massor av hormonella förändringar i början av en graviditet, så det kan liksom bli lite allt möjligt, sa BM till mig.


    Tänkte ta ett test imorgon! Kan ju hoppas att det är en symtom, borde dock bara vara på äl + 8 imorgon så känns ju lite tidigt att ha symtom men håller tummarna :)
  • evelinagra1
    AllieP skrev 2021-09-15 15:15:47 följande:

    Ja det är vanligt! I början kan man också känna att magen är större, det beror inte på att livmodern har blivit särskilt mycket större utan beror på att det blir ökad aktivitet hos tarmarna och de flyttar mycket på sig. 


    Då håller jag tummarna att det är därför min mage är så konstig haha :) tack för svar
  • evelinagra1
    Wave Mother skrev 2021-09-15 15:57:59 följande:

    Ja, kanske tidigt, men så snart implantationen skett blir det väl en del hormonförändningar? Oavsett håller vi tummarna inför testet!

    Jag har också  BIM snart (antagligen söndag eller måndag, fast lite osäkert). Men har mensvärk nu, så börjar ställa in mig på nästa månad.


    Åå okej :( hoppas på att din mens inte kommer <3
  • evelinagra1

    Är på ca äl + 9 idag och nu när jag var på toaletten så märkte jag att jag hade flytningar som jag kunde göra broar av? Jag hade detta när jag fick positivt ägglossningstest också men nu skulle jag nästan säga att jag kunde dra ut de ännu längre, jag har inte haft sex på en vecka så det kan inte vara sperma, någon som varit med om detta?

  • evelinagra1
    Trean93 skrev 2021-09-17 15:32:53 följande:

    Plussade precis!! Äl+11 och bim på måndag eller tisdag! Andra försöket med barn nummer 3!!! Överlycklig!!!! Ska ta ett digitalt oxå ikväll eller imorgonbitti för att få svart på vitt! Men fått positivt på två test från Graviditetskollen och ett från RFSU (inte testa tidigt) och var klara streck på alla!!


    Stort grattis!! Har du testat något innan? Hade du några symtom?
  • evelinagra1

    Idag kom mensen, på BIM.. jag som trodde att det hade tagit sig denna månaden :( jaja.. jag har tid för fertilitetsutredning i början av oktober iallafall

  • evelinagra1
    Dalarna91 skrev 2021-09-21 14:12:31 följande:

    Hej igen allihopa!

    Missfall igår. Så är tillbaka. Någon som haft missfall?

    Om ja, hur länge väntade ni med sex? :P


    Men Åå nej vad tråkigt :( <3
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?