Inlägg från: evelinagra1 |Visa alla inlägg
  • evelinagra1

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Hej på er, min mens slutade igår och idag har jag jättemycket flytningar och jag kan dra ut dom flera cm mellan fingrarna?? Vad kan detta betyda?

  • evelinagra1
    Jenek18 skrev 2021-09-26 00:40:26 följande:

    Flytningar/sekret verkar variera mk från person till person. Har du kartlagt ditt sekret tidigare? Brukar du normalsätt inte ha något dagarna efter mens? Hade du nyligen sex i så fall kan det vara sperma. Eller så har du en kanske en kort cykel?


    Jag tog ett ägglossningstest nu på morgonen och detta negativt så är nog inte någon äl på gång, jag brukar inte ha sekret efter mens och hade inte haft sex på en vecka så det var inte sperma heller :)
  • evelinagra1

    Hur långt innan ägglossning får ni symtom? Jag ska inte ha äl förrän tisdag nästa vecka men började få äl flytningar i lördags (dagen efter avslutad mens) och idag mår jag otroligt illa och har fortfarande mycket flytningar, brukar ha dessa symtom men kan inte minnas att jag fått det över 1 vecka innan?

  • evelinagra1
    Wave Mother skrev 2021-09-28 11:23:10 följande:

    Sedan jag började hålla koll har jag haft lite äggviteflytningar någon dag snart efter mens i några cykler, lite sporadiskt. Alltså att det kommer lite en dag, och sedan inte kommer på ett par dagar. Sedan har det blivit betydligt mer från typ CD9-10. Äl har kommit mellan CD12 och CD15 enligt stickor (jag vet faktiskt inte hur man ska veta säkert vilken dag det faktisk tär, kanske omöjligt när man inte tempar).

    Allra mest äggviteflytning kommer en dag innan + den dagen jag får peak på stickorna, och jag brukar också se en stegring på stickorna dagen innan peaken så jag har rätt starka test de två dygnen. Då har jag också haft starkare symptom som spända/ömma bröst + svullen mage/lite lätt värk runt äggstockarna + huvudvärk.

    Jag tänker mig att kroppen börjar producera mer östrogen och LH lite stegvis innan ägglossningen, och att det då kan leda till lite spridda symptom hela veckan innan, men har inte stenkoll på hur det verkligen fungerar. För mig har det i alla fall hittills sammanfallit bra mellan starkast symptom under själva LH-stegringen. 


    Är på CD 9 idag och jag har så otroligt mycket flytningar, ont i magen och illamående så jag tror att äl är på gång redan, jag fick blinkande gubbe imorse men ska åka och köpa stickor så jag kan ta flera gånger om dagen. Har tidigast fått positivt äl test på dag 14 innan men de två senaste månaderna har jag fått på dag 16 så känns konstigt om det redan skulle komma men har svårt att tro att det är en vecka kvar till äl med tanke på hur mycket symtom jag har
  • evelinagra1
    Willow89 skrev 2021-09-28 10:56:19 följande:

    Plötsligt fick jag en sjuk smärta i min vänstra ljumske, som strålade ner i benet. Gick på toaletten och mensen hade kommit!

    Så himla märkligt. Brukar alltid få mensvärk och brun spotting dagen innan, men det har jag inte fått nu. Det var klarrött direkt. Känns som något är så fel med min kropp eller i alla fall denna cykel. Är det helt omöjligt att det är en ultratidigt missfall med tanke på de svaga


    Tråkigt att mensen kom :( men bra att du ska få kolla upp det, hoppas att du får bra hjälp!
  • evelinagra1

    Alltså min kropp spelar ett spratt med mig tror jag, jag har haft väldigt mycket äl symtom i 5 dagar nu, idag är andra dagen jag får blinkande gubbe på äl test men jag tar även vanliga stickor och strecken där blir bara svagare och svagare. Om man kollar på månaderna tidigare så har jag haft äl mellan CD 14-16 men mestadels dag 16 och vad jag kan minnas så har jag aldrig haft såhär mycket symtom och framförallt inte såhär tidigt

  • evelinagra1

    Positivt äl test nu på kvällen, har dock bara fått till det i tisdags och idag ska försöka något mer i helgen.. hoppas verkligen att det tar sig denna gången

  • evelinagra1

    Fick positivt äl test i fredags men har bara haft sex i tisdags och fredags så nu har jag super mycket ångest för att jag tror att det är för lite.. hade aldrig kunnat tro att det skulle vara såhär jobbigt att försöka skaffa barn..

  • evelinagra1
    Dalarna91 skrev 2021-10-03 20:42:10 följande:

    Det ska nog hålla. Hade en vän dom hade vara sex en gång och fick barn. Men ja, de är väldigt jobbigt att skaffa barn..


    Det ger mig lite hopp iallafall! Håller tummarna! Hur går det för dig?
  • evelinagra1

    Hej på er, i fredags fick jag positivt ägglossningstest och idag har jag en liten blödning det måste väl vara för tidigt för en nidblödning??

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?