• Jenek18

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    LJM91 skrev 2021-09-16 19:40:58 följande:

    Nu är jag förvirrad.. NC har bekräftat att ÄL var i söndags, men idag tycker jag att jag har det här fertila sekretet som det pratas om. Har aldrig haft så bra koll på sekretet tidigare så vet egentligen inte vad jag ska jämföra med, men det känns lite extra fuktigt där nere och liksom kladdigt när jag torkar mig. Börjar noja att temperaturhöjningen de senaste dagarna har nägon annan orsak. Är väl bara att försöka få till det ett par gånger under helgen och hoppas på det bästa, haha.


    Har du genomskinligt stretchigt sekret? Är det bara fuktigt och kladdigt är de troligen inte fertilt sekret. Har du haft sex igår eller idag? Sperma kan se ut som stretchigt sekret. Har du haft temphöjning sedan i söndags borde ÄL varit då.
  • Jenek18
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-17 06:11:01 följande:

    Känner sån ångest, fem dagar med blinkande smiley. Inne på dag 6 nu. Varför blir den inte fast? Varit fyra dagar de förra cyklerna. Har svaga streck på billiga stickorna från testlagret. Orolig att något är fel och att det inte blir ägglossning denna månad. Känner nästan för att bara ge upp. :,(


    Låter helt normalt, tycker inte att du ska oroa dig! Väldigt vanligt att cykeln varierar. Fortsätt att testa så kommer positivt ÄL komma. Klart att det inte är omöjligt att du har en cykel utan ägglossning men skulle säga att det är väldigt ovanligt medan variation när ÄL sker är väldigt vanligt.
  • Jenek18
    LJM91 skrev 2021-09-16 21:33:51 följande:

    Det är inte direkt stretchigt, kunde sträcka ut det kanske någon centimeter men inte mer än så. Dock genomskinligt, men nu på kvällen var det nästan ingenting längre så kanske var något tillfälligt innan idag. Har inte haft sex sen i söndags så sperma är det nog inte. Temphöjning har jag haft, mitt genomsnitt innan ÄL är 36,12 och efter ÄL 36,55. I söndags när NC säger att ägglossningen skedde hade jag 36,42, sen 36,57, 36,12 (men sov väldigt lite den natten), 36,79 och 36,49. Så länge inte tempen dippar de närmsta dagarna känns det som att jag borde kunna lita på att ÄL har passerat, eller?


    Låter inte som fertilt sekret, inte det mest fertila iallafall. Då ska du kunna dra ut det mer än en cm. Låter helt klart som att du har en tydlig temphöjning och att du hade ÄL i söndag.
  • Jenek18
    Dalarna91 skrev 2021-09-17 05:49:15 följande:

    Tog ett test nyss, under tiden man väntar så torkade jag mig. Då va de en del blod. Så tror de va spök streck igår. Och inte bara den utan den som jag tog nyss också. Eller väldig tidig missfall. Ångrar nu jag inte tog med Cb men blev så ledsen så hällde ut urinen..


    Nej va tråkigt! Så himla himla tråkigt att få upp förhoppningarna. Styrkekram till dig.
  • Jenek18
    Dalarna91 skrev 2021-09-21 14:12:31 följande:

    Hej igen allihopa!

    Missfall igår. Så är tillbaka. Någon som haft missfall?

    Om ja, hur länge väntade ni med sex? :P


    Beklagar, så tråkigt!
  • Jenek18
    Bez skrev 2021-09-21 09:46:22 följande:

    Negativt test idag igen, BIM imorgon börjar känna lite lätta menssmärtor så räknar med att den kommer imorgon.. Känns riktigt ledsamt är andra försöket med ältester osv men ändå vart utan preventivmedel sen maj hade verkligen sett framför mig att vara gravid nu och så kommer istället mensen månad efter månad. Jag och en kompis bestämde oss för att börja försöka samtidigt hon vart såklart gravid på första försöket och redan hunnit vara på ultraljud och nu börjat berätta för folk, är såklart glad för henne men blir ju att man jämför sig extra .. aja det är ju som det är och bara att göra nytt försök nästa månad men ville bara skriva av mig.


    Åh, va segt. Kul att börja försöka samtidigt med en kompis men såklart otroligt jobbigt när det inte går som man tänkt. Men hade ju ändå varit helt otroligt om ni blivit gravida precis samtidigt. Håller tummarna att det snart är eran tur!
  • Jenek18
    Willow89 skrev 2021-09-21 14:44:29 följande:

    Jag vågar knappt skriva det, men jag tror jag är gravid. Igår hade jag ju värk i äggstockarna som höll i hela dahen, på kvällen sen hade jag "ryckningar" i nedre delen av magen i några timmar.

    Idag har min mage varit svullen som en ballong, kan knappt knäppa byxorna! Har även en molvärk, liknande mensvärk. Mensen är dock 8 dagar bort. Har kissat som en tok i två dagar och drömde dessutom konstiga drömmar i natt.

    Under det halvåret vi försökt har jag inte känt någonting över huvud taget den här perioden av cykeln. Så antingen är jag gravid eller skendräktig. Nu är det otåligt!!


    Åh va spännande! Hoppas hoppas!
  • Jenek18
    sigridgunnar skrev 2021-09-25 11:55:13 följande:

    Kunde inte hålla mig så jag tog test redan idag beräknad bim 30/9 plussade!!!


    Grattis!!!
  • Jenek18
    Willow89 skrev 2021-09-25 10:46:43 följande:

    Om jag INTE är gravid måste jag gå och kolla upp om jag är sjuk i nåt, fick just en värmevallning och kräktes från ingenstans när jag stod och diskade.


    Men oj! Låter ju verkligen som att du är gravid! Hoppas hoppas!
  • Jenek18
    evelinagra1 skrev 2021-09-25 14:52:30 följande:

    Hej på er, min mens slutade igår och idag har jag jättemycket flytningar och jag kan dra ut dom flera cm mellan fingrarna?? Vad kan detta betyda?


    Flytningar/sekret verkar variera mk från person till person. Har du kartlagt ditt sekret tidigare? Brukar du normalsätt inte ha något dagarna efter mens? Hade du nyligen sex i så fall kan det vara sperma. Eller så har du en kanske en kort cykel?
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?