• Sophiee92

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Kan tillägga, har fortsatt SUPER ömma bröst. Sen hade vi sex på CD15 som senast denna cykel så kan omöjligt var gravid  då det ju borde visar vid det här laget ifall ÄL kom där ett par dagar senare...

  • Sophiee92

    Vad skönt att ditt progrestron var inom det normala Vickan :) då kan du ju släppa den oron iaf.

    Ja detta är super märkligt verkligen. Mensen har inte kommit idag heller och ingen mensvärk alls längre. Saken är ju att jag började få ömma bröst vid CD18 ungefär så då tänkte jag att ÄL måste varit? Vet ni ifall kroppen kan hoppa över en ÄL men ändå ge typiska symtom så som äl-smärta och svullnad/ömma bröst? Just nu känns det som att mensen aldrig ska komma, så sjukt konstig känsla haha... Ger en hopp även om jag förstår att det är kört med tanke på negativa tester.

  • Sophiee92

    Fortfarande ingen mens i sikte och morgonen sticka var negativ.

    Dalarna, vet du ifall du fick äl senare än vanligt när in cykel blev 40 dagar plötsligt? Jag har ju varken tempat eller testat så ingen aning egentligen när ÄL varit, har utgått ifrån att mina plötsligt ömma bröst tydde på progrestreron höjning och att äl då varit... 

  • Sophiee92

    Tack för allt ert engagemang tjejer. Igår kväll kom mensen med buller och bång. Haft sån mensvärk att jag varit tvungen att lägga mig i duschen flera gånger i natt :( fan vad man hatar den här mensen. Fantiserar om när man fått sitt efterlängtade barn sen att jag ska börja med någon form av p-piller. Mår inte bra av att ha så här mycket smärta varje månad.
    Äl måste ha kommit på CD21-22, aldrig haft så sen ÄL sen jag började försöka. Typiskt när man bestämde sig för att skippa testerna och tempandet för första gången 🙄

  • Sophiee92

    Nu håller jag alla tummar för er! <3 Kanske är lite i bakgrunden men kommer gå in och läsa alla era mwddelanden

  • Sophiee92

    Fyrklövern delar verkligen ALLA dina känslor. Det är fruktansvärt jobbigt att bära detta. Kan inte heller se såna filmer. Helt sjukt men satt precis för en stund sen och tittade på nya trailern av Avatar 2 när jag insåg att det överallt var barn och gravida kvinnor. Vi skulle sett filmen nu under mellandagarna men jag klarar det helt ärligt inte 😔 kommer må så dåligt. Man skäms, samtidigt som jag tror att det är viktigt att försöka vara snäll och förstående mot sig själv i såna situationer. Detta är inte en enkel börda att bära! Samtidigt hoppas jag att vi alla också kan tillåta oss att hoppas och känna längtan efter dagen det är våran tur, för den dagen kommer ❤️

  • Sophiee92

    Vad tråkigt att mensen kom Dalarna :( men skönt att du fått tagit proverna nu iaf så ni kanske får svar på vad det kan vara.

    LJM, håller mina tummar för dig! Kommer du ta test imorgon eller vänta?

    Som fler av er här så har jag också ÄL på/omkring julafton. Frågade min man ifall han ville att vi skulle försöka den här månaden eller släppa allt som har med sex och ÄL att göra och vi bestämde att vi skulle ha sex en gång här före julafton och sen låter vi det vara. Det är en enorm lättnad för oss att se fram emot januari då vår remiss förmodligen kommit in och vi kan påbörja IVF, känns som en enorm livlina i det här läget då vi sannolikt inte har så stor chans på egen hand pga slöa spermier.
    Förstår dock hur ni andra resonerar kring IVF. Det är både galet dyrt och dessutom UTAN GARANTI :O Men jag försöker att bara tänka positiva tankar just nu :)

  • Sophiee92

    LJM vilken fantastisk sambo du har <3 blev nästan gråtfärdig när jag läste haha...

    Skönt med positivt ÄL test fyrklövern så ni slipper stressa över detta under julhelgen. Håller alla tummarna för dig nu <3 Vi bestämde oss för att inte göra något försök denna månad, det känns skönt att släppa den pressen helt och hållet, samtidigt som jag undrar om det är dumt att vi inte försöker innan IVF:en. Men jag känner helt ärligt inte att vi har så stor chans på egen hand med tanke på att vi skulle få göra ICSI och har försökt så länge på egen hand nu.

    Tufft det låter med sambon Dalarna. Kan inte exakt relatera till det du skriver men kan relatera till att ibland känns som att man gör detta helt på egen hand och att all längtan och saknad bara är ens egen att bära :( den kan kännas riktigt jobbigt. Vad betyder exakt 22.6? Mitt amh mättas i ett annat värde för jag fick 2.6 :P Vore intressant att höra vad ditt blir i samma värde!

    Tack Vickan för att du är så positiv och ett sånt underbart stöd för oss alla här inne <3 Kommer behöva all positiv energi när vi påbörjar vår IVF nästa år.

    Önskar er alla en god jul och gott nytt år! Jag har på känn att nästa jul blir med våra efterlängtade bebisar <3

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?