• Chilins

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    LJM91 skrev 2022-07-10 20:50:21 följande:

    Hej Chilins, jag minns dig också :) känns ju hemskt att säga välkommen tillbaka, men tror du förstår hur jag menar. Beklagar verkligen missfallet, måste vara riktigt jobbigt när det dessutom blir utdraget.. Hoppas stenhårt att det blir ett plus som stannar kvar för dig också snart!


    Tack så mycket Hjärta tycker det är en sån fin grupp att få stöd i här så det känns faktiskt ganska fint att få vara här med er och dela all upp-och nedgångar. Håller tummarna för dig också! såg att du nästan tappat hoppet redan och det är ju helt naturligt att hoppet går upp och ned tänker jag men jag tänker att man får försöka Hitta styrka i att man gjort allt man kan och sedan är det bara att vänta, mer kan man liksom inte göra. jag hoppas att det går för dig, när har du bim? 
  • Chilins
    evelinagra1 skrev 2022-07-11 08:48:42 följande:

    Välkommen tillbaka chillins jag känner också igen dig! Tråkigt att höra vad du varit med om :(

    Dalarna : 1 matsked kan du ta av pulvret :)

    LJM: jag förstår precis känslan av att det är kört :( jag hoppas att din känsla är fel <3


    Tack snälla Hjärta bara att ta nya tag här tillsammans med er fina människor 
  • Chilins
    Rewner skrev 2022-07-11 09:48:07 följande:
    Jag är ny i tråden, men vi har också försökt i ett år nu och hunnit med ett missfall i september och ett utomkvedshavandeskap i juni. Inväntar nu mens för att få börja försöka igen. Beklagar att du också fått gå denna krokiga väg. Hoppas det går vägen den här gången. 
    Åh var tråkigt att höra att du varit med om samma sak.. fick du opereras? jag fick ta bort ena äggledaren under förra hösten men blev gravid på försök 4 efter jag fått tillbaka mensen (den kom efter strax över 4 veckor efter operationen) så det går att bli gravid Hjärta däremot blev det ett MA den gången för oss. hoppas att vi Båda får varsitt plus som går bra snart 
  • Chilins
    Fyrklöverns skrev 2022-07-11 14:27:12 följande:

    Hej! Välkommen in i värmen <3. Beklagar vad du fått gå igenom. Nu är vi flera som har haft samma hemska upplevelser. Jag fick ett missfall i april och ett utomkveds i juni. Försökte först behandla med cellgifter (Methotrexate) och fick två sprutor men Opererades akut eftersom det brast ändå. Blev av med vänster äggledare och en liter blod. Måste ha uppehåll nu vad gäller graviditet i 6 månader sa dem pga cellgifterna. Ser att i övriga världen rekommenderas 3 månader så jag funderar på att börja försöka igen efter 4-5. Med tanke på att det tog oss nästan ett år att bli gravid har man ingen tid att slösa. Jag hänger kvar här i familjelivs mysigaste grupp tills dess och hoppas på massa plus från er kommande månaderna. 


    När fick du tillbaka mensen efter ditt utomkveds? Har den betett sig som vanligt sedan dess? 


    Åh nej inte du också? tänk ändå vad sjukt att vi är flera i samma grupp som upplevt samma saker trots att ett utomkvedshavandeskap är så otroligt ovanligt. Jag skulle önska att det pratades om det mer? så jobbigt att du måste vänta så länge nu när det ändå blev operation :( jag blev också av med vänster äggledare men äggledaren hann aldrig brista vilket ju var skönt. Jag fick tillbaka mensen nästan 5 veckor efter operationen så det gick väldigt snabbt. Innan den graviditeten hade jag väldigt regelbunden mens, 28 dagar, men efter det har den varit allt ifrån 28 dagar till 33 dagars cykler Men det räknas ju fortfarande som regelbundet. Det var däremot lite svårt att räkna ut exakt vilken vecka jag var i när jag sen blev gravid eftersom vi inte visste när jag skulle ha mens Egentligen. Missfallet däremot blev en långdragen historia där jag efter nästan 2 månader från att jag tagit tabletterna för att starta missfallet fick veta att nu var allting ute. Efter det har jag hunnit ha en vanlig mens och nu inväntar jag bekräftelse på ägglossning som bör vara idag. Så nu hoppas jag igen? 
  • Chilins

    En liten uppdatering från mig. Väntar fortfarande på bekräftande av ägglossning. glad för att jag fick en ganska stor temphöjning idag. Innan dess har det inte varit mycket till bekräftelse på att ägglossning faktiskt skett. Känner mig inte särskilt hoppfull denna cykel så har därför beställt fler ägglossningstest och funderar på om jag ska göra något annorlunda nästa gång. Vill bara skicka en stor kram till er alla som kämpar Hjärta

  • Chilins
    LJM91 skrev 2022-07-22 10:57:18 följande:

    Tycker också jag kan skymta något Chilins, så spännande!!


    Åh då kanske jag inte ser i syne :) det känns nästan som det när man stirrar på testen.. får ta ett nytt imorgon. :) 
  • Chilins

    Tack snälla allihop som tittat på testet :) jag håller tummarna men försöker att inte få upp förhoppningarna för mycket.. blir spännande att se imorgon :) jag återkommer såklart då! :) 

  • Chilins

    Negativt digitalt test idag Rynkar på näsan bara att invänta mensen. jag kände det på mig men hoppet är ju det sista som överger en alltid. Bara att ta nya tag.. igen. 

  • Chilins

    Känner mig så uppgiven. Idag är det äl+12, sist plussade jag med digitalt på dag 11 så eftersom det var negativt idag på äl+12 så har jag gett upp denna cykel. Jag vet att vi är flera här som varit här från trådens start för ungefär ett år sedan. Tänk om jag hade vetat vilket omöjligt projekt det hade varit att skaffa familj. Jag vill ge er alla, oavsett om ni varit med sen början eller är nytillkomna, en stor kram bara. Det här är inte lätt på något sätt. Jag önskar så mycket att det fanns ett annat sätt att stötta varandra i det här. Det betyder Mycket att kunna dela detta med några andra men just nu känner i alla fall jag att jag behöver mer. Hålet i marken som öppnar sig efter varje misslyckat försök blir så stort och så djupt. Känner mig så himla ärrad. Hur orkar man? Tror att jag måste söka samtalsstöd efter semestrarna. Fyfan Vad jobbigt det här är 

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?