• 986247391

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Solskensdag skrev 2022-01-13 12:10:22 följande:

    Hur går det för dig? Tråkigt om det inte blev plus , men ja bara att göra nytt försök nästa månad! Känner igen det med den dåliga känsla, vet exakt hur du menar. Jobbigt ändå att behöva balansera att man hoppas mycket men att kroppen på något sätt känner det inte blev av. Men vem vet, man kanske ändå kan ha den känsla den månad det faktiskt blir plus


    Tyvärr kom nog mensen igår kväll, det började med lite lite ljusrosa på pappret när jag torkade mig och har ökat idag, fortfarande mest när jag torkar mig men lite i trosskyddet. Finns väl en liten chans att det är nid/bortfallsblödning men känns mer som mens. Dock innebär det att min cykel (och LF) bara blir kortare och kortare?

    Hur går det för dig? <3
  • 986247391
    Solskensdag skrev 2022-01-14 15:41:54 följande:

    Å tråkigt! Hur är det idag? Det är bara att kavla upp ärmarna annars och se fram emot ett försök till Konstigt din cykel blir kortare - har du idé om varför? Gör det något för fertilitet?

    Själv är jag i tråkiga väntetiden mellan äl och bim? hade äl i måndags så är ju för tidigt att ha symtom men man analyserar ändå allt! Har fått lite konstiga saker efter mitt mf, mycket mer ont runt äl, ömma bröst direkt efter äl etc, så är svårt att känna om något är annorlunda. Så jag håller tummarna lite till


    Jag vet inte vad jag ska tro riktigt, förra månaden hade jag en väldigt sparsam mens på bara 3 dagar så tror att det är samma denna gång, men tänkte testa igen om några dagar innan jag ger upp helt.

    Vet inte alls varför cykeln blir kortare, men känns motigt med så kort tid mellan ÄL och mens.

    Håller tummarna att du får ett plus denna gång! Känner igen mig i att överanalysera minsta lilla mellan ÄL och BIM!
  • 986247391

    Har någon av er testat rosenrot? Jag tog första tabletten idag, vet egentligen inte om jag tror att den gör så mycket, men börjar kännas mer och mer oroväckande med kort cykel och knappt någon mens så just nu är jag nog mottaglig för det mesta

  • 986247391

    Jag fick positivt på ÄL-testet idag och för första gången var sträcket riktigt starkt. Har testat sen September och har hittills fått en hyfsat tydlig stegring följt av mens 10 dagar senare men nu är strecket betydligt starkare än tidigare månader.
    Detta är även första månaden jag testat rosenrot, om det är en slump eller om tabletterna påverkat vet man ju aldrig men det fick upp hoppet lite! 

  • 986247391
    Pinkfloweer skrev 2022-02-01 09:48:07 följande:

    Känns som det är väldigt många som slutat skriva här, är vi bara ett fåtal kvar nu här inne ? 


    Jag skriver kanske inte så ofta men är inne och läser varje dag! 
    Just nu är jag i den långa väntan mellan ÄL och BIM. Har inte så höga förhoppningar då vi bara fick till det på ÄL-dagen, dagen efter och 5 dagar innan men vi får väl se! BIM är nu på söndag.  Hur går det för dig?

  • 986247391

    Inget plus denna månad heller tyvärr! 
    Jag är inne på 5e mensen sen jag slutade med p-stav, men jag blöder knappt alls. Jag skulle lätt kunna ha samma binda i 24h och senaste 3 månaderna har jag endast blödigt i 3 dagar. Är det normalt att blöda så lite? 


    Vad jag minns från min tonår, för strax över tio år sen blödde jag betydligt mer, och framförallt hade så fruktansvärt ont. Nu har jag ingen mensvärk alls. 

  • 986247391

    Jag är så förvirrad! Min ÄL har de senaste månaderna kommit på CD 15,15,15 & 17.  Testar med ÄL-test och fick vad jag trodde var början till stegring på CD9/10 men sen dess har testen bara blivit svagare? Är orolig att jag missat ÄL men känns så märkligt att den skulle komma så tidigt i cykeln? imorgon är CD15 men inte ens nära stegring på testet idag. Hoppas det kommer synas på bilden. Vad tror ni, har jag missat den? 

  • 986247391

    Mensen kom (som väntat) igår men jag blev ändå rejält besviken, har börjat ställa in mig på att något är ?fel? och att vi kanske kommer behöva söka hjälp. Blir 7e försöket nu i mars, verkar som jag har en relativt regelbunden cykel men bara 10 dagar mellan ÄL och BIM och det verkar ju inte vara optimalt. Någon av er andra som funderat på att göra utredning privat? Det är nästintill omöjligt och ens få en gyn-tid här, så törs knappt tänka på hur lång väntan det skulle bli.  

  • 986247391

    Kanske var lite otydlig! Jag har börjat fundera på att söka privat, dels för att slippa vänta ett år och för att det (förhoppningsvis) är kortare kö-tider. Vi bor lite mitt mellan Stockholm och Göteborg, så det blir väl isåfall att åka dit.
    Just nu känns det hopplöst långt bort och vänta tills Sep med att ens kunna söka via landstinget.  

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?