Inlägg från: Anonym (Enkelt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Enkelt)

    Min sambo vill ha en hund, inte jag

    Känns som en otroligt enkel ekvation. Hon får välja mellan att bo med dig eller att ha hund. Jag förstår dig helt och fullt, men utöver det så är det vanligen så att den som säger nej har rätten på sin sida. Det är inte ett dugg elakt, du ska inte behöva bo bland en massa äckel för att hon vill det. Båda har rätt att trivas i sitt eget hem!

  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (Niklas) skrev 2021-07-26 07:04:16 följande:

    Vad är rädsla för dålig hygien om man börjar gräva i det? Jo rädsla för att bli sjuk. Det finns massor av studier på att människor med hund är friskare än andra. Sjukdomar smittar ytterst sällan mellan hund/människa.
    Barn däremot - Barn gör dig sjukare. 


    Handlar inte bara om sjukdomar, för min egen del inte alls faktiskt. Däremot att de drar in smuts, går och nosar i andras avföring och kiss, och en massa annat. Menar du att jag skulle isf bo med en person som vill ha hund men den skulle aldrig få gå utanför dörren...? Eller ska man ställa hunden i bad/dusch efter varje promenad, borsta tänderna på den och allt möjligt? Ha små skor på den kanske så den inte ser riktigt klok ut. Den får aldrig hälsa på en annan hund så klart där de sticker nosen i varandras rövar.

    Hur äckligt vill man leva liksom...
Svar på tråden Min sambo vill ha en hund, inte jag