Inlägg från: Beaniee |Visa alla inlägg
  • Beaniee

    Blir sur när pappan gör planer

    Jag förstår din känsla helt och hållet! 


    Mitt ex fick inte dricka alkohol, göra benböj på gymmet etc när jag var gravid, inte göra något jag inte fick göra för att göra honom medveten om att föräldraskapet. Jag valde bort amning för det finns INGA vetenskapliga bevis för att amming är nödvändig för barn välmående. Om du inte bor i Afrika. 


    Jag krävde att vi skulle ta varannan natt för jag ville inte bli bunden hemma som en primär-förälder. Det var jobbigt i bland att släppa taget, fylld med hormoner men samtdigit har det gett dotterns pappa självfortroendet och en given roll som föräldrer. 


    Du och pappan har precis lika stort ansvar för barnet. Ta inte på dig rollen som första förälder. Dela över 50% av ansvaret. Barn behöver inte en moder mer än en fader i det moderna samhället! Så ta inte på dig det! 


     


    Blanda flaskan, klä på dig din favoritklänning och ring dina vänninor  för en middag på stan och lämna barnet till en precis lika kompetent förälder som dig själv! 


     

  • Beaniee
    Anonym (Kvinna 39) skrev 2021-07-28 09:36:05 följande:
    Så man ska prioritera alkohol före att ge sitt barn näringsriktig föda...? Med den inställningen ska man inte ens skaffa barn.
    Men kära vän,, kanske dags att kliva in i 2020 talet. Menar du att flaskan inte är näringsrik? eller vill du bara komma med förlegade pekpinnar?
  • Beaniee
    Anonym (Q) skrev 2021-07-28 19:48:34 följande:
    Fast nu skrev personen att ersättning är precis lika bra som modersmjölk och det är fel. Modersmjölk är bättre än ersättning (än så länge) när det kommer till exempelvis antikroppar och stärkande av immunförsvaret (oligosackarider). Det är nog det som personen står undrande över; hur man kan anse att ersättning är lika bra som modersmjölk när modersmjölk ger så mycket mer än ersättning?

    Det finns absolut 0 vetenskapliga bevis för att ammning skulle ge anitkroppar el stärka immunförsvaret med amming. Sluta sprid antifeminsitisk propagandra och ge kvinnor som inte kan amma skuld. 


    Ammning är ingen förutsättning för friska barn! 


    Att slippa ammning är en förutsättning för friska mammor!!

Svar på tråden Blir sur när pappan gör planer