• Anonym (E)

    Sonens flickvän och familj förstör sonens liv!

    Pope Joan II skrev 2021-07-31 11:33:32 följande:

    Skulle aldrig tillåta ett så destruktivt och nedbrytande beteende i mitt hem, och det hade jag gjort mycket mycket klart för både son, flickvän och flickvännens mamma och det för länge sedan. De har varit ihop sedan han var bara 16 år och hade det rört sig om mitt barn så hade förhållandet varit avslutat i samma ögonblick som kontrollerande agerande, nyp och slag visat sig.


    Detta. Om inte sonen klarar av att bryta detta på egen hand måste ni föräldrar kliva fram och avsluta detta åt honom. Han kan till och med få klaga på er inför flickvännen, tänker jag, men avsluta för jösse namn det här. Han behöver hjälp. Flickvännen behöver också hjälp, och det ger ni henne genom att visa att hennes beteende inte är acceptabelt. Troligtvis lär hon sig från sin mor, som förefaller vara helt gränslös. Jag hade satt hårt mot hårt, då ni verkar ha en fin relation till sonen och sagt att det inte är någon diskussion. Om det är riktigt illa hade jag förberett för honom att få åka på utbytesår eller vad som bara för att bryta det här destruktiva, som annars kan förstöra stora delar av hans vuxna liv.
  • Anonym (E)
    Anonym (Anno nym) skrev 2021-07-31 15:35:10 följande:

    Först när jag läste så tänkte jag att sonen är 13-14.

    Han  är 18 och borde klara sig själv.

    Det låter öven som att ni försöker ha kontroll över honom.

    Tag ett snack med honom personligen om situationen.


    När jag var 18 och gick på gymnasiet hade jag varit väldigt hjälpt av att mina föräldrar gått in och stöttat mig när min pojkvän körde min självkänsla i botten. Hade de tagit sitt föräldraansvar hade jag sluppit att hamna i ett misshandelsförhållande som varade tills jag fick hjälp av vänner att bryta det när jag var 22 och han hotade att döda vår hund. Istället sa de att de valde att låta mig lösa allting själv, bara att de stöttade mig. Jag hade behövt handgriplig hjälp, för jag kunde inte fatta några beslut. Man är väldigt sällan stark nog helt ensam när det kommer till att normerna förskjuts och du tappar tron på dig själv.
Svar på tråden Sonens flickvän och familj förstör sonens liv!