Inlägg från: Anonym (Kanske) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kanske)

    Alltså, jag vågar aldrig inleda ett förhållande igen! Vill bara ha svar från män.

    Sex är ju alltid nåt man funderar på oavsett vad man tycker om att göra i sängen. Om man klickar eller inte på det planet såväl som alla andra? jag som tycker om alltifrån vanilj till hårdare tag med bondage , smisk , hålla fast, rollspel, ds /ug relation.

    Är ju en chansning för oss med, oavsett man man tycker om tänker jag. Jag skulle inte vilja bara ha vanilj, skulle inte kunna ha sex utan smisk o dominans som omväxling och då mer åt det än vanilj..

  • Anonym (Kanske)

    Hej ana anakonda, ja jag är öppen o tycker alla borde vara det. Man märker ju rätt snart om man klickar.. alltifrån sex på första dejt till sex efter ett antal dejter mer? sen beror det ju på om man söker en tillfällig eller långvarig relation..

    nä jag hade inte kunnat leva med dig heller .. så de e lugnt

  • Anonym (Kanske)

    Har dejtat en del över 40. Det är så olika vad dem gillar såklart. En del gillar smisk , andra inte, en del gillar ds/ug andra inte..

    Hittar man inte rätt söker man vidare? är ärlig o öppen man. Men allt är svårt o hitta rätt med sex, för andra delar ska ju passa innan man kommer till sängen? så viktigt o undersöka lite innan? man märker rätt snart om man ligger på samma nivå tycker jag?

    Dejta på o va nyfiken säger jag

Svar på tråden Alltså, jag vågar aldrig inleda ett förhållande igen! Vill bara ha svar från män.