• Anonym (jury)

    Gräns för otrohet med syskon?

    Om det som står i TS är hela sanningen så kan man inte betrakta TS agerande som otrohet, men det hade nog varit bättre om hon avbrutit kontakten med fd sambons familj när denne lämnade som man ju normalt gör. När hon inte gör det, utan fortsätter att intyga sin kärlek till exet inför familjen och att hon finns där om han skulle ångra sig, så blir deras relationsstatus lite oklar som en slags paus där hon är standby mens han finner sig själv. Då blir det också lite känsligt när exets bror börjar flirta med henne och hon inte tydligt avvisar det, bara för att hon vill behålla kontakten till exet och dennes bror.

    TS har inte gjort något direkt fel, men kunde ha hanterat det bättre. Det viktiga är att hon avslutar kontakten med hela familjen och slutar bry sig om hur exet har det. 

  • Anonym (jury)
    Anonym (Förstår inte) skrev 2021-07-31 20:09:07 följande:

    Vi har haft det bra ihop innan i flera år. Fram tills han började må dåligt och ville ha mer frihet och tid för sig själv. När han lämnade relationen och vårat hem. Jag vill bara att han ska förstå och förlåta mig för att jag inte direkt bröt kontakten med hans bror. Tror inte ens hans bror menade något med det utan också skojade utan att tänka sig för. Och mitt ex har inte alls varit känslig för såna saker utan också haft sån humor.


    Sluta att försöka få honom att förstå och förlåta. Det är hans eget fel att det tog slut mellan er och nu spelar det ingen roll vad han tycker och tror. Han inser nog att det först och främst är hans bror som han borde vara arg på om någon. Och sig själv. 

    Så avbryt nu kontakten mellan er och era familjer som ni borde ha gjort när han lämnade.
Svar på tråden Gräns för otrohet med syskon?