Inlägg från: Anonym (Jösses) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jösses)

    Dejt lever i smuts

    Jag läste inte svaren, för detta påminner så starkt om min sambo. Hans lägenhet var misär. Är fortfarande för ingen har städat på flera år.

    Han är lika grisig nu. Han ser inte smutsen. Det ända han bryr sig om är katthår i sängen. Där ryster han bort håren men bryr sig inte om att det luktar unket eller är fläckigt. Huvudsaken att det inte finns katthår.

    Med andra ord, han är en gris, din dejt. Han kommer inte ändra sig för han har inga problem att visa upp det som det är nu.

    Skulle inte alls förvåna mig om någon svarat i tråden att det inte är något att bry sig om. Troligtvis för att de själva lever i smuts och skräp. Bättre att två smutsgrisar bor ihop en än gris och en renlig/normal.

    Jag blir tokig av att leva så här. Det är så äckligt

  • Anonym (Jösses)
    Anonym (B) skrev 2021-08-01 18:19:56 följande:

    Det är ganska pedant att dammsuga samt torka av överallt 2 ggr i veckan. De flesta städar en gång i veckan. 


    Vem är du att avgöra vad som är pedantiskt eller ej?

    Det beror ju helt på hur stort man bor, vem som bor där, om man har djur, antal prylar, om man röker, har kattsand osv osv. Sunt förnuft helt enkelt.

    Jag behövde inte städa särskilt ofta när jag bodde i villa, däremot nu när vi är 2 pers och en katt i en liten enrummare så jäklar blir det stökigt snabbt. Det syns!

    Var på semester en vecka. Inte en jäkel var i lägenheten, trots det var där damm överallt som lagt sig medans det var tomt. Med tanke på att jag städar dagligen så borde det, enligt dig då, vara i princip omöjligt att det blir så stökigt.
Svar på tråden Dejt lever i smuts