• Fjäril kär

    Ska jag berätta

    Alltså lite seriöst svarat här.

    Jag har själv barn och har flera gånger stoppat dejting på annan ort och med barn för att det helt enkelt funkade bättre i huvudet än i praktiken. Det är ju lätt att tycka en massa saker innan man provat och på vägen så känns det på ett annat sätt

    Så självklart kan man ändra åsikt.

    Att du ligger utan skydd är ju din egen dumhet. Han hade ju kunnat vara smittad av gud vet vad som han gett dig. Skydd är ditt eget ansvar. Att han inte ens tog upp det till en fråga visar ju bara hur lite han brydde sig om ditt välmående.

  • Fjäril kär
    Anonym (Dumpad) skrev 2021-08-01 15:58:00 följande:

    Absolut var och en har eget ansvar. Men man är inte mer än människa, trots att man har barn. Har alltid skyddat mig innan. Och jag tycker det även gäller män, så detta inlägg behöver också rikta sig till män. Män med barn som ligger runt får väl samma konsekvenser? Är barn ett hinder för att dejta borde man ju tänka på det kan bli barn om man inte skyddar sig. Jag tror att vissa män tar för givet att kvinnan skyddar sig.


    Tyvärr är det så att majoriteten av männen fortfarande anser att abort är ett preventivmedel och tycker det är ett självklart alternativ. Det är ju bara att göra abort liksom..

    Och helt ärligt talat så är en graviditet det minsta bekymret i sammanhanget... Att en sjukdom kan ödelägga en persons liv är det varken män eller kvinnor som tänker på.
Svar på tråden Ska jag berätta