• Xenia

    Jag vill va en kvinna!

    Anonym (Anonym signatur) skrev 2021-08-01 16:50:03 följande:

    Kvinnor har det så enkelt, behöver inte jobba utan kan förlita sig på att sin man sköter den biten, ryter han ifrån kan hon börja gråta och gå in i försvarsställning eller hota med att lämna (hon är ju kvinna så hon blir uppraggad konstant) varför ska kvinnor ha det så lätt och inte vi män?! Inte konstigt att män är överrepresenterade i självmordsstatistiken


    Är detta en trolltråd el vad? Tänk att lyckas få med så många fel i ett så kort inlägg! Förvånad

    Vadå inte behöver jobba? Tror du att det finns rika män till alla kvinnor? Tror du att alla kvinnor vill bli försörjda istf försörja sig själv? Tror du att en kvinna blir försörjd av mannen hela livet även om de är skilda?

    Nej, alla kvinnor blir inte uppraggade konstant. En ensamstående kvinna med barn är inte så eftertraktad som förhållandematerial (däremot som KK-material).

    Vem fasen har det lätt hela livet? Inte många, varken kvinnor eller män. Har du levt under en sten ända sedan 50-talet?
  • Xenia

    Har du någon statistik som stödjer att hemmafruar är/var lyckligare än andra kvinnor? Jag har tvärtom läst om hemmafruar i USA som vantrivdes och åt "lyckopiller" för att orka. De "slapp" jobba för att mannen kunde försörja fru och barn. I USA är det ju mycket vanligare med hemmafruar.

    Även om man skulle trivas har man ingen trygghet. Från "hemmafrujobbet" kan man blir sparkad när som helst. I USA får den frånskilda hemmafrun underhåll men inte här.

  • Xenia
    Anonym (Anonym signatur) skrev 2021-08-06 19:47:43 följande:
    Wh*teknight

    Jag lovar, kvinnorna kommer inte ligga med dig bara för att du tar deras -d
    Du har inte bara en konstig kvinnosyn utan en konstig manssyn också.

    Så alla män tycker precis som du, tror du, och den som inte gör det fjäskar för kvinnorna för att få ligga? Nej, det finns smarta män också.

    Hela det där "white knight"-konceptet är ju urlöjligt. Skulle möjligen kunna stämma AFK men inte på nätet. Det är bara ytterligare ett sätt att försöka ogiltigförklara den som inte håller med.

    Varför finns inget motsvarande begrepp för en kvinna som säger emot en kvinna och tar männens parti?
  • Xenia
    Anonym (Anonym signatur) skrev 2021-08-19 19:33:22 följande:
    Har man inte ett jobb så har man inga förpliktelser, man gör vad man vill när det passar en och då är man LAT! Hushållsarbete har inget med jobbet att göra för det är bara nåt man gör till sig själv. Man har ingen chef där som säger åt en vad man ska göra och när det är deadline. Man bestämmer själv. Att vara hemmafru är alltså inget arbete, det är en lyx. Och i det moderna samhället om den hårt arbetande mannen säger åt sin hemmafru att maten inte är klar när han kommer hem så vänder hon bara på allt och ryter ifrån och börjar babbla på om jämställdhet för DÅ ska det plötsligt vara jämställt. Samma sak att mannen ska betala för allt DÅ ska det plötsligt vara jämställt, typisk feministlogik. Och jag hatar feminister. Min enda tröst är att de kommer brinna i helvetet när de dör. Blir nog lite ordning nästa år också när Moderaterna vinner valet såvida det inte blir valfusk vilket det faktiskt var 2018

    Så ja det vore skönare att vara kvinna i det här feminiserade landet där männen inte vågar stå på sig längre.

    Det var bättre förr
    Haha, alla partier säger att de vill ha jämställdhet, även moderaterna. Du får väl flytta till talibanernas Afghanistan för att hitta ett samhälle som håller kvinnorna på plats. Fast där tvingas kvinnorna vara hemmafruar, de får inte gå ut utan sin man/far/bror/son. 

    När kvinnorna stannar hemma med barnen här är det ett gemensamt beslut och då måste förstås mannen/pappan betala. Han bidrar med sina pengar, hon bidrar med sitt arbete med hem och barn. Om du tror att vara hemma med små barn betyder att lata sig så visar det att du inte nån erfarenhet av barn. Lika bra det, du verkar ha dålig empati. 

    Du verkar ha dålig koll, kanske du är ett troll.
  • Xenia
    Anonym (Anonym signatur) skrev 2021-08-22 19:14:43 följande:
    Det här landet kommer snart bli som afghanistan eftersom ni vill ha in obegränsat med kebaber här
    Vilka "ni" vill det?
Svar på tråden Jag vill va en kvinna!