Inlägg från: Anonym (kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kvinna)

    Hon onanerar och porrsurfar

    Jag som din sambo har inte lusten i mig, men den kan väckas. Jag behöver därför också porr eller noveller för att bli ens lite sugen.

    Det är ju en oerhörd skillnad på att onanera och ha sex. Ibland vill man bara få en orgasm men inte knulla. Jag tex onanerar ibland hellre än har sex.

    Ska det liggas måste jag bli våt, vilket kan ta lååång tid. Jag måste koncentrera mig på en annan person. Han måste ha skönt också. Jag blir alltid lite öm inuti. Vill inte känna mig ful. Kanske är orakad och inte nyduschad.

    Och sen ligger jag hela natten med sperma läckandes ur fittan.

    Onani är smidigt och kladdfritt och gör aldrig ont.

  • Anonym (kvinna)
    Anonym (Förvirrad, ledsen och glad man) skrev 2021-08-03 13:27:06 följande:
    Fast varför onanera om man inte har lust i sig? Vill man ha orgasm har man ju lust.

    Men jag tycker att när man är tillsammans med någon som man vet så gärna vill mer, borde man kunna bjuda på det. Jag vet att detta låter mansgrisigt men är det verkligen för mycket begärt med en spontan avsugning ibland? Jag offrar mig ju för henne och petar, killar osv. Är det så hemskt? Vi har ingen dålig relation i övrigt utan helt ok. Inte så vi sitter och hånglar i soffan varje kväll men vi har det trevligt tillsammans och gör saker ihop. Grälar ibland men knappast mer än andra. Jag är definitivt ingen mansgris som låter henne ta hand om allt. Det handlar inte om det alls.
    Du tog inte till dig något av det jag skrev ser jag. Nej, jag har ingen lust. Jag blir aldrig spontant kåt. Någonsin. Aldrig sett en attraktiv man och blivit kåt av det. Det krävs mer. Men jag tycker orgasmer är sköna, och ibland vill jag bara ha en. Man blir avslappnad och kan somna gott.

    Och nej, man ska aldrig göra något i ett förhållande man inte vill. det är absolut så hemskt att känna sig tvungen till en avsugning ibland om man inte vill. Spelar ingen roll hur mycket den andre gör för en. Det finns inget tvång där heller. Jag skulle aldrig kräva oralsex av en partner som inte vill ge mig det.

    Du måste läsa på och lära dig mer om kvinnlig sexualitet, för nu är du clueless. Och ja, lite mansgrisig.
Svar på tråden Hon onanerar och porrsurfar