Inlägg från: Anonym (1990) |Visa alla inlägg
  • Anonym (1990)

    Hon onanerar och porrsurfar

    Har inte orkat läsa alla svar men vill ge min input på det hela. Är i ett förhållande sen 13 år tillbaka och en period hade vi det precis såhär. hon onanerade hellre än att ha sex med mig. Vi pratade öppet om det och det tog ett tag innan alla bitar föll på plats

    Jag var arbetsnarkoman och jobbade massor, ofta trött och var väldigt van vid att behöva tänka på allt själv. Jag gjorde upp en plan i huvudet långt innan på vad som skulle hinnas med o göras helt utan att involvera henne.

    Så också med sexlivet. Jag gick o var sugen en hel dag utan att berätta eller visa det för henne sen när jag väl sa de till henne var de som de kom från ingenstans hon var inte jättesugen kunde ibland ställa upp för mig o jag blev bara sur o gnällig.

    Jag har fått lära mig att kvinnor främst men kanske också en del män behöver längre startsträcka. Kanske redan vid frukosten kan man indikera på att ?ikväll när barnen sover?.? Eller skicka sms eller kanske föreslå att kolla porr tillsammans och hjälpas åt att onanera? Väck lusten. Människor är djur med samma grundläggande behov men som kan blockeras av andra tankar eller livssituationer.

    Summan av kardemumman, kommunicera mera! :)

Svar på tråden Hon onanerar och porrsurfar