Inlägg från: Jonnynilsson |Visa alla inlägg
  • Jonnynilsson

    Varför röstar folk på Miljöpartiet?

    potatisfjollan skrev 2021-08-04 20:41:30 följande:

    Vad är det för människor som röstar på Miljöpartiet egentligen? Är det enbart anhängare av Greta Thunberg och fjollor på Södermalm som lägger sin röst på detta meningslösa parti?


    Okunniga personer som inte förstår att miljön är global. Man tror i sin enfaldiga okunskap att vi i Sverige kan rädda planeten.

    Vad man inte tänker på att lilla landet Sveriges utsläpp och bidrag till det globala tillskottet av växthusgaser är mer eller mindre försumbart.

    Visst låter det fint att vara ett föregångsland. Och vi har förmodligen råd att vara det på många områden. Men man måste även förstå att en stor del av världen har inte vår ekonomi och välfärd och ser överlevnad som det primära och därför hamnar miljön långt ner i prioriteringslistan.

    Det är tragiskt och faktiskt ett stort svek mot socialdemokraternas väljare att S har släppt fram MPs helgalna politik. Förhoppningsvis kommer S väljarna ihåg detta när det är dags.
  • Jonnynilsson
    KillBill skrev 2021-08-29 09:41:01 följande:
    Det är Liberalerna d.v.s.ett parti i den brunblå alliansen som ligger bakom skatten på plastpåsar.
    Men hur lyckades den brunblå alliansen övertyga sossarna om att det var ett bra förslag?
  • Jonnynilsson

    Ja plastskatten och flygskatten har ju verkligen minskat miljöpåverkan globalt. NOT. Det är bara korkade och verklighetsfrånvända känslostyrda politiker som kan komma på något så korkat.

    Så här ser det ut en vanlig dag i luftrummet. En någorlunda normalt funtad människa inser att det absolut inte har någon som helst effekt globalt att typa flyget i Sverige. Men inte vår politiker inte.

  • Jonnynilsson

    Blev ett stavfel på slutet. Det skall stå strypa och inte typa flyget.

    En någorlunda normalt funtad människa inser att det absolut inte har någon som helst effekt globalt att strypa flyget i Sverige.

  • Jonnynilsson
    Flash Gordon skrev 2022-02-11 14:55:42 följande:
    Vad har Liberalerna med SMP-regeringens propositioner att göra?

    Vi vet att SMP gärna vill skylla sina misslyckanden på andra, Gud vet att det är sossarnas favorit-trick, men SMP kan inte skylla på någon annan för de förslag de själva lägger fram och driver genom
    Helt rätt. Jag har sossar i bekantskapskretsen som när man drar upp de höga energipriserna skyller allt på MP och vägrar se sossarnas del i den här totala katastrofen.

    Om man då ställer frågan hur ett lite skitparti som inte hade mer än 4 % av rösterna på egen hand kunnat driva igenom dessa reformer som skapat denna djupa energikris vill man inte förstå frågan. Det var ju MP!

    Suck.
  • Jonnynilsson
    Flash Gordon skrev 2022-02-28 10:02:44 följande:

    Ryska Gazprom har i hemlighet finansierat den gröna rörelsen och dess motstånd mot kärnkraft.

    twitter.com/KaplanBen_Fr/status/1497663247071203333


    Ja men MP hade ju fortfarande bara 4% av av väljarna bakom sig. Ändå lyckades man montera ner välfärden. Hur gick det till?
  • Jonnynilsson
    KillBill skrev 2022-05-14 09:29:51 följande:
    Du missa några grundläggande fakta:

    1. Det är Liberalerna dvs ett parti i den brunblå alliansen som ligger bakom plastpåseskatten

    2. Volymen av plattpåsar i butik var enorm mycket större än plastpåsar på rulle och därför ger procentsatserna i ditt exempel helt andra utfall än vad du vill påskina.
    Men det är ju ditt parti KillBill som låter de små skitpartiernas helt idiotiska förslag att gå igenom. Hade inte S stått bakom hade det aldrig hänt. Så det är S som är den stora skurken som gjort verklighet av både MP och Ls idiotiska förslag.
  • Jonnynilsson
    nihka skrev 2022-05-18 21:10:42 följande:
    Väldigt många fler verkar använda flergångspåsar, men Rataxes har varit högljudd här om att han köper plastpåsar på rulle.

    Så typiskt usel symbolpolitik.
    Blir det inte väldigt dyrt att slänga soporna i flergångspåsar?
  • Jonnynilsson
    nihka skrev 2022-05-20 19:02:20 följande:
    Vilka sopor? Jag har inte haft soptömning på många år. Det finns återvinningsstationer och kompost.
    Skitsnack. Det är väldigt få människor som kan ta hand om alla sina sopor.

    Antingen låtsas du som om du inte förstod vad jag skrev eller är du dum i huvet på riktigt och därmed röstar på MP och sympatiserar med XR.

    Det jag syftade på var naturligtvis att de flesta av oss gav påsarna vi bar hem våra varor i ett andra liv som soppåsar. Påsar som antingen var gjorda av återvunnen plast eller till och med helt fossilfria påsar gjorda av bland annat stärkelse.

    Nu köper väldigt många människor i vårt land plastpåsar från kina som inte är av återvunnen plast och som transporterats hela vägen hit.

    Vad vann vi på det?
  • Jonnynilsson

    Miljöpartiet är bara farligt i samarbete med sossarna. Det är sossarna som släppt fram all galenskap från miljöpartiet. På egen hand kan miljöpartiet inte få till några förändringar alls.

    Tänk på det när ni röstar lite senar i år.

  • Jonnynilsson
    Flash Gordon skrev 2022-05-30 09:29:20 följande:
    Reinfeldt gjorde upp med MP om invandringen - enbart för att djävlas med SD.

    M har mycket att bevisa i frågan.
    Jo men det där var många år sedan. Och Reinfeldt anses ju lite som en landsförrädare internt.

    Men den galenskapen vi lider av idag med höga energi och drivmedelspriser som pressar upp inflationen är helt och hållet sossarnas förtjänst som släppt fram känslostyrda MP helt utan konsekvenstänk.
  • Jonnynilsson
    KillBill skrev 2022-06-05 13:36:44 följande:
    Stenevi erkänner sig besegrad. Det gick helt enkelt inte att vinna över de blåbruna när det kommer till kaos. 

    Ja att Maggan är beredd att slunga landet in i en regeringskris för att skydda den tveklöst sämsta ministern i historien är väldigt uppseendeväckande. Men så blir det när man agerar utifrån känslor istället för logik.

    Dock tycker jag personligen man kunde inväntat valet.
  • Jonnynilsson
    KillBill skrev 2022-06-06 13:08:06 följande:
    Om den är någon som är känslostyrd så är det Jimmie Åkesson och hans hejdukar i den brunblå alliansen. Att rikta misstroende mot en av de ministrar som är involverad i Sveriges Natoansökan 100 dagar före ett ordinarie val. Det är faktiskt totalt huvudlöst. 
    Med tanke på hur ni sossar har gjort upp med kurderna så vore det nog en bra ide att dra tillbaka ansökan och göra om den efter valet med en förhoppningsvis regering som inte belastas av de avtal som slutits med kurderna.

    På ett annat forum har jag saxat nedanstående text som väl beskriver det kaos som ni sossar ställt med.
    Sossarna sätter alltså kurdiska våldsbejakande kommunisters och Morgan Johanssons intressen före svensk och finsk säkerhet samt vår relation till Finland.
     
    För sossarna är det viktigare att kurdiska kommunister ska få pengar och att Morgan Johansson ska få sitta kvar än att förhindra att ryska bomber faller ner på svenska och finska medborgare i framtiden. Finland lär vara helt vansinniga nu, och hade jag varit i deras skor hade jag avbrutit all diplomatisk kontakt med Sverige.
     
    I ett sunt land hade detta varit den största politiska skandalen någonsin, men nu lär det väl bara blåsa över på ett par dagar.
  • Jonnynilsson
    KillBill skrev 2022-07-03 18:55:14 följande:
    Om du betraktar Vänsterpartiet som kommunister så bör du i logikens namn betrakta Sverigedemokraterna som nazister
    Nej det är tvärt om! SD kallas fortfarande för Nazister trots tidigare och pågående utrensning av dessa från partiet. Vänstern vägrar att erkänna SD som ett demokratiskt parti. Genom att byta namn några gånger och skriva en vitbok tror kommunisterna att deras förflutna skall vara glömt och förlåtet.

    Ungefär som när sossarna försöker glömma/gömma att man hade en hel del starka band till Nazisterna under andra världskriget. Tiden läker alla sår.
  • Jonnynilsson
    KillBill skrev 2022-07-12 20:09:54 följande:
    Det där är ju en lögn och du vet det. Det är ägarna till reaktorerna i Oskarshamn och Ringhals som lagt ner reaktorer. 
    Det stämmer. Det blev plötsligt inte lönsamma att driva längre.

    Vet du möjligtvis varför det plötsligt blev olönsamt KillBill?
Svar på tråden Varför röstar folk på Miljöpartiet?