Inlägg från: mari123 |Visa alla inlägg
  • mari123

    Varför röstar folk på Miljöpartiet?

    Gör dom? MP ligger rätt illa till MEN jag tror ju IOFS att de kommer hålla sig kvar efter nästa val på ngt "vänster". Stödröster och simsalabim och de blir kvar. Hejdå

  • mari123
    Flash Gordon skrev 2022-02-11 16:30:56 följande:
    2,8% i senaste mätningen.

    Lägre än Liberalerna till och med!

    Det är folkölsnivå på MP numer.

    Jag är inte helt säker på att det finns stödröster nog att rädda MP från den nivån.

    Särskilt inte som islamistiska Nyans säkert kommer att plocka ett antal tusen MP-röster i förorterna.
    Tänkte inte på Nyans......du kan ha rätt.
  • mari123

    Vi har högsta skatten på drivmedel i hela Europa, SVINDYR el periodvis samt sannolikt dyraste plastkassen på matbutiken! Det är väl kontentan av senaste årens "miljöarbete". Vem vill ha mer sådant? Vem har RÅD med mer?

  • mari123

    Jag ser i min siarkula att efter nästa val har vi en sosseregering med stöd av MP! Håller MP sig kvar undrar vän av ordning........JA säger siarkulan! Stödröster och "vem vet vad"! Hur säker är jag? 92,3%! En siarkula är ju inte glasklar i alla väder men nästan. 

  • mari123
    Flash Gordon skrev 2022-03-02 16:57:41 följande:
    Inte det minsta satir. Det är hans twitter - som han låst för kommentering.

    Bilden postades i en Facebook-grupp med vad som närmast kan beskrivas som militanta cyklister/bil-hatare/klimathysteriker. Gott om inlägg där med direkta olagligheter.

    Då vet vi i alla fall i vilka sammanhang han hittar sin inspiration.
    Jag bor i Västernorrland och centralt så jag kan cykla mest hela sommaren MEN när det ösregnar tar jag bussen ! Hur gör Bolund kan man undra? 
  • mari123
    Rataxes skrev 2022-03-02 14:57:09 följande:

    Snälla, säg att det här är satir...

    Är det sånt här som ska rädda MP kvar i riksdagen?


    Man undrar lite om inte MP känner att de sitter trygga i båten VAD ÄN väljarna säger!? Stödröster och ditten och datten och jag är närmast 100% säker på att vi får dras med dem efter nästa val. Kring jul 2022 kommer en liter bensin kosta 38:-! 
  • mari123

    Allt färre röstar på MP och förhoppningsvis slipper vi dem efter valet. Kommer jorden då att gå under? JA, det gör den så småningom men det är miljarder år dit om inte det blir ett WW3

  • mari123
    Jontemyra skrev 2022-05-31 10:22:49 följande:

    Go for it MP! Det enda partiet som tänker steget längre och vet vilka konsekvenser som väntar om vi låter den blåbruna smörjan styra. Tyvärr tänker inte majoriteten av svenska folket längre än näsan räcker och därför ser morgondagen mörk ut för våra barn.
    Egoismens sorgliga ansikte ser bara sig själv.


    Våra barn klarar sig finfint och även våra barnbarn.....MEN ingen vet hur våra barnbarnsbarnbarn får det! ORKAR man ta det ansvaret?  Vad ska man göra? Klä sig i säck och aska och bara äta rötter?
  • mari123
    Jonnynilsson skrev 2022-05-30 10:29:52 följande:
    Jo men det där var många år sedan. Och Reinfeldt anses ju lite som en landsförrädare internt.

    Men den galenskapen vi lider av idag med höga energi och drivmedelspriser som pressar upp inflationen är helt och hållet sossarnas förtjänst som släppt fram känslostyrda MP helt utan konsekvenstänk.
    OCH ändå är S största parti i mätningar! För att gemene man ska överge tanken på ett socialistiskt, jämlikt paradis.....krävs det att bensin/diesel kostar 50kr+ per liter? 100   Men då kan man ju köpa elbil säger enstaka miljöentusiaster (fast de själva aldrig skulle ha råd) utan att fundera på VAR man ska ladda bilen och vad det VERKLIGEN kommer kosta om det är många som står på kö! Det är framtidens problem och PROBLEM blir det.
  • mari123

    Men för att regera måste S sannolikt samarbeta med vad f...n som helst då de nog inte får egen majoritet .....UTOM SD! Vi har haft MP-styre i åratal och  kanske blir det likadant efter valet i höst? Jag tror MP klöser sig kvar med någon ynka promille och så blir de stödben igen och kan ställa krav och regera. Börjar nästan frysa när jag tänker på kommande vinter.........

  • mari123
    nattuw skrev 2022-06-19 18:04:27 följande:
    Är det inte lite förlegat och sexistiskt att peka ut olika cykelmodeller som herr- respektive damcyklar? Särskilt om man betänker att kön bara är sociala konstruktioner...
    Eller hur! Kön FINNS när det passar feminister och MP:are.
  • mari123

    Jag vill IOFS ha ett regeringsskifte i höst för det börjar gå på tomgång.................MEN lille spelevinken Kristersson får mig att må illa. Han som statsminister och så ett evigt gnabbande med SD på lågstadienivå....pest eller kolera.....! 

  • mari123

    OT OT men liksom vad gäller val! Man undrar ju hur svensk politik sett ut UTAN SD!? Utan partiet som fått alla de andra att gå bananas! för att vara tvärsför med sin "värdegrund"!? De där tusentals unga männen utan asylskäl som fick stanna på lösa grunder T EX. Hade det skett om SD inte fanns? Jag är tveksam. Jimmie är supersmart, stark och glasklar och jag fattar att han är ett hot. 

  • mari123
    Postman skrev 2022-07-06 21:26:55 följande:
    Ja jo man säger att det ska vara bättre att rösta blankt eller på det partiet man ogillar minst. Men jag är mer och mer skeptisk till det, våra partier/politiker idag är så sjukt dåliga, känslan är att om det så bara var 40% av folket som röstade så skulle våra partier/politiker stå där ändå och bara tugga på, de tar inte till sig oavsett vad folket gör eller säger...de bara maler, de har inte landets bästa framför sig, de försöker inte kompromissa, de försöker inte samarbeta det minsta.
    Så du tänker att i vår demokrati så har folket ingen talan alls utan politikerna kör sitt eget race oavsett pöbeln? Det är min bild också, tyvärr, men jag har röstat i varje val sedan 1976 och att avstå eller rösta blankt finns inte. Sitter i ryggmärgen att försöka TYCKA......
  • mari123
    Postman skrev 2022-07-06 22:05:40 följande:
    Ja politikerna kör sitt race oavsett. Jo jag har alltid tyckt också att man ska rösta, men nu, det är värre än någonsin, usla politiker som inte kan föra landet framåt utan  fokuserar på trams, utfrysning, viss mobbing och vissa populistiska kortsiktiga beslut i hopp om att fiska lite fler röster. Jag följer deras tal, debatter osv men men nää det får nog vara denna gången faktiskt.
    MEN du har det väl rätt bra ändå? På något sätt så fungerar ju vårt land! Folk får sina pensioner och allehanda bidrag och man bor bra och har mat i magen. Kanske är våra politiker galjonsfigurer och det är svenska myndigheter med alla dess höga chefer och mellanchefer och allehanda chefer som sköter landet?! Ministerstyre får ju inte förekomma men det kanske är två skilda världar(?)
  • mari123
    nihka skrev 2022-07-06 22:59:22 följande:
    Svenska myndigheter bestämmer inte själva hur de ska jobba utan har ett (politiskt) uppdrag att fullfölja. De är också granskade så man vet att de fullföljer sina uppdrag på ett minst acceptabelt sätt samt och föremål utredning om man misstänker att så inte är fallet.

    Så som det ska vara i en demokrati.
    Ja så är det förstås. MEN ibland stannar tiden och man står och gapar.....!
Svar på tråden Varför röstar folk på Miljöpartiet?