Inlägg från: Anonym (Pelle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pelle)

    Ingen märker…

    Anonym (Undrande) skrev 2021-08-05 21:13:27 följande:

    Det jag verkligen vill veta mest av allt; märker ni? Ser ni att någon blivit mindre (smalare/mindre tjock) eller tänker man/folk inte på sådant..?


    Beror på... Är man fet så märks det inte så mycket när folk går ner i vikt. Det finns liksom så mycket fett att ta av. Iaf, om man fortfarande är överviktig som du är.

    Men går du från tjock till smal är det klart man skulle märka.
  • Anonym (Pelle)
    Ignoramus skrev 2021-08-05 21:03:14 följande:

    Jag säger ingenting för jag vill inte kommentera andras kroppar. Och så vill jag inte spä på uppfattningen om att smal är något bra och snyggt, och tjock är något dåligt och fult.


    Varför vill man inte det ? När mer än halva befolkningen lider av övervikt.
  • Anonym (Pelle)
    Ignoramus skrev 2021-08-05 21:33:56 följande:

    För att den stora majoriteten av det lidandet beror på andra människors åsikter och fördomar. Att då spä på kroppshetsen genom att kommentera kroppar, och att dessutom berömma den smalare kroppen kommer bara få det ekorrhjulet att snurra snabbare. Både för ts och alla andra i rummet som överhör det.


    Fast Fettaktivism har väl inte fått människor att gå ner i vikt? Snarare så ökar ju övervikt i alla åldersgrupper.

    Så det verkar ju vara helt fel väg att gå.
  • Anonym (Pelle)
    Ignoramus skrev 2021-08-05 22:09:09 följande:

    Det beror knappast på fettaktivism utan stillasittande jobb, stress och stor och enkel tillgång till mat. Fettaktivismen har väl på sin höjd gjort att tjocka hatar sina kroppar lite, liiiite mindre och what?s the harm in that?


    Skadan i det är att överviktiga inte tar ta i sin vikt. Det är ju så fiiiiiiiint att vara överviktig så varför bry sig ?
Svar på tråden Ingen märker…