• Kronärtskocka

    Ruvare augusti 2021

    Grattis ni som plussat!

    Vid ET i måndags fick jag tillbaka ett fint embryo. Igår fick jag veta att inga av de andra var fina nog att frysas. Så nu får jag hoppas på detta. ( Tveksamt om det är värt att försöka mer med mina egna ägg utifrån hur få jag får ut och att de inte tar sig till frysen. Betalar själv försöken så jag måste krasst se vilket alternativ som mest troligt leder till ett barn?) Väldigt finnig sedan återföringen, månne det vara lutinus som ställer till det?

  • Kronärtskocka

    Hoppas inte det kommer någon mens här heller. Då det är första försöket vet jag inte heller hur min kropp reagerar på lutinus. Om mensen blir senare eller inte. Denna väntan är iaf väldigt seg och deppig. Har svårt att tro att det kan bli något. Chansen att lyckas är ju mycket mindre än att göra det?

  • Kronärtskocka
    Johannnnna skrev 2021-08-25 23:28:39 följande:

    Nej samma här, första försöket. Inte för att vara negativ men jag har också ganska liten tro, känner absolut inga symptom men har å andra sidan inte fått spotting heller än vilket tidigare har kommit 2-3 dar innan mens. Man har inget att gå på verkligen! Kroppen är lite lömsk.. Hur många % överlag är chanserna att det blir något per försök, vet du?


    Drygt 30% chans per försök, större chans för yngre kvinnor och sedan minskar det något. Jag är 39, så det minskar mina chanser. Har gjort ett ivf innan, då blev det totalfrys men inget klarade sig till frysen.

    Samtidigt säger de att 70% blir gravida på tre ivf försök!

    Kroppen är minst sagt lömsk. Allt fokus är på minsta känsla och symptom. Nu längtar jag bara efter det slutgiltiga beskedet. Väntan är värst? även om det är fint att kunna ha lite lite hopp. En försöker ju iaf.
  • Kronärtskocka

    Veneria: Hoppas testet blivit tydligare idag. Såg hoppfullt ut!

    Johannnna: Denna omgång blev det ett embryo att återföra. Inget till frysen.

    RD 11 idag och testet var helt blankt. ( Jag behöver tjuvtesta för att ta in besvikelsen i steg.) Klinikens testdag är på måndag, så visst kan jag ha ett litet hopp kvar så länge mensen inte kommit. Men det är inte stort. Växlar mellan att deppa över det som inte blev, det som inte blir och att livet ville annorlunda. Närmar mig tanken på äggdonation allt mer. ( Kan låta konstigt för er i parrelation att ge upp mina ägg så tidigt. Men som ensamstående har jag krasst ekonomiskt inte råd med så många mer försök att jag behöver fundera över vilken behandling som med störst chans leder till ett barn. Önskar jag börjat med syskonförsöken tidigare. Men det ändrar ju inget nu. )

  • Kronärtskocka
    Veneria skrev 2021-08-27 08:32:24 följande:

    Så himla trist. Känner igen de där känslorna! Hur många försök har du gjort hittills? 


    4 inseminationer och 2 IVF under ca 1 1/2 års tid. Pga pandemin och olika medicinska problem har det dock dragit ut på tiden?

    Härligt med ett plus för dig idag! Grattis! Förstår att du blir orolig över att du har spottings. Hoppas de lugnar och du kan räkna med inför VUL.
  • Kronärtskocka

    Ps. Har ingen erfarenhet av spottings. Hade en blödning under graviditeten men då var jag i v 9. Håller tummarna för att det bara är sköra slemhinnor som spökar och att det ger med sig.

  • Kronärtskocka
    Johannnnna skrev 2021-08-29 01:02:06 följande:

    Wow, det bådar ju gott :) Funderar på att testa imorrn istället eftersom måndag är en stressig jobbdag där det är svårare att ta emot besked när man ska in i möte 10 min senare. Well, forts följer.

    Hur har det gått för er andra i tråden? Berätta gärna <3


    Hur gick det idag med testet? Hoppas det var positivt!

    Min mens började så smått igår och har nu ökat. Officiell testdag imorgon, men jag inser ju att det inte har lyckats. Hoppas kunna boka en tid med min läkare för ett samtal om hur jag ska gå vidare. Bara kämpa på även om jag helst velat ta en paus från livet. Paus från försöken blir det ju oavsett nu. Tror inte man kör igång varken IVF eller äggdonation direkt.

    Håller tummarna för er andra och hoppas ni får efterlängtade plus!
Svar på tråden Ruvare augusti 2021