Inlägg från: Anonym (Trång60) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Trång60)

    Inte längre "trång"

    Jag har alltid hört att jag varit "trång" när jag haft sex, även efter att jag fött barn. Därför har jag inte reflekterat så mycket. Var tillsammans med en 12 år yngre i 8 år som sa att jag var trång och skön. För 5 år sedan, då jag var 47 så träffade jag en ny man som är 4 år äldre som fick mig att förstå (när han var arg på mig) att jag är stor därnere. Fick panik!  Tränar ingenting, kniper ingenting, plus är gammal.

    Hur gör ni andra för att hålla er "trånga" för er man?

  • Svar på tråden Inte längre "trång"
  • Anonym (Trång60)

    Jag är ändå tacksam att veta att jag är otränad och stor, så att jag kan göra någonting åt det. Vill ju absolut att det ska kännas skönt. Även för min egen del blir det ju skönare att vara mer trång därnere, för då känner man mer. Han är inte liten, utan snarare åt det större hållet. Han är kanske bara mer van vid mer trånga. Plus att han gillar analen. Det gör INTE jag!!

    Frågan var mer hur man kan träna sig och om det är vanligt att göra det.

  • Anonym (Trång60)
    Drottningen1970 skrev 2021-08-13 11:26:58 följande:

    Kräket du uppenbarligen fortfarande dejtar gillar analsex och genom att få dig att tro att du är slapp och oskön så försöker han få dig att känna dig otillräcklig och få dig att ha analsex för att tillfredställa honom.


    Ja, hans andra ex har gett honom analsex, men inte jag. Därför ger han mig hela tiden dåligt samvete. Inte roligt, men vad ska man göra?
  • Anonym (Trång60)
    Anonym (Malin) skrev 2021-08-13 12:27:50 följande:

    Har opererat mig där nere :) har aldrig fött barn och vill heller inte ha. Men upplevde mig som för stor så jag gjorde en slidförsnävning. Är extremt trång nu. Älskar det!


    Hur opererade du dig? Funkar laserbehandling?
  • Anonym (Trång60)

    Jag vet ju att han säger elaka saker när han är arg, så är van. Men jag känner själv att jag inte är lika trång. Förr knep jag mer för att kunna komma lättare. Nu vet jag inte ens hur man kommer längre, trots att jag är äldre och mer erfaren. Jag kan bara komma genom att han slickar mig nuförtiden. Förmodligen för att jag är för stor.

  • Anonym (Trång60)

    Hur kan man märka det med dildos? Jag tycker inte att jag är stor när jag tex stoppar in 3 fingrar. Känns trångt. Är trång  i början, sen långt in så blir det mer stort.

  • Anonym (Trång60)

    Har din kille sagt att det känns tight nu efter att du gjort operationen?

  • Anonym (Trång60)

    Visste inte att alla var större längst in i slidan? Jag var nog ganska trång tidigare när jag tryckte in ett finger så sluts köttet om fingret. Nu sluts det bara ifrån början i öppningen, men en bit in är det som ett stort hål haha.

  • Anonym (Trång60)

    Hemskt att inse att mannen man lever med sedan länge inte älskar en! Han gör ju precis allt för mig på andra sätt, som att ta mig i första hand och köper allt till mig.

Svar på tråden Inte längre "trång"