Inlägg från: Anonym (Casanova) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Casanova)

    Inte längre "trång"

    Likväl som killar har olika stora så är tjejer olika trånga.

    Men det är inget man klagar på högt. Sådana tankar håller man för sig själv.

  • Anonym (Casanova)

    Nu blir det här som att peta in en pinne i ett getingbo...

    Tycker också att det låter som argument för stoppa in den där bak istället för det vanliga stället i TS fall. Det är trängre där bak, svårt att komma ifrån.

    I vart fall så hittade jag några länkar på nätet angående behandlingar för att få den trängre. Om det är seriöst eller hokus pokus vet jag inte.

    adelestetik.se/behandlingar/laserbehandlingar/inkontinens-vaginal-uppstramning/

    www.veritaskliniken.se/stockholm/vaginaltightening-intimlaser/

  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Meh) skrev 2021-08-13 12:29:38 följande:
    Förutom den lilla detaljen att TS inte gillar att han snoppen i rumpan då. Det kanske du missade, förbisåg eller bara tycker är oviktigt?

    Men om mannen gillar analsex så mycket kan hon ju köpa en strapon så löser de den diskussionen rätt snabbt.

    Att ens leta upp länkar till operationer (alltid risk) till en kvinna som är helt normal men råkat träffa en jubelåsna till man är bara... idiotiskt i brist på snällare ord.
    Du missförstår helt mitt inlägg.

    Ska uttrycka det mindre subtilt och mer i klartext.

    Jag menade att det spelar nog ingen roll hur trång TS är eller blir. Han använder det som ett argument att få stoppa in den där bak.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Meh) skrev 2021-08-13 13:19:46 följande:
    Du behöver öva på att uttrycka dig förståeligt isf. Ditt inlägg går inte att tolka så som du skriver nu.
    Jo, vi får nog båda öva. Ha en trevlig dag! :)
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Meh) skrev 2021-08-13 13:34:52 följande:
    Nej, det är du som behöver öva. Jag skrev inget om att folk missförstår mig i text, kanske du även behöver öva på läsförståelse? Eller på att stå för det du skrivit eller be om ursäkt för korkade inlägg?
    Är läskunnig. Jag retades med dig med det sista inlägget. Det var en subtil förolämpning. Det var onödigt. För det har du min ursäkt.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Trång60) skrev 2021-08-13 14:12:09 följande:

    Jag vet ju att han säger elaka saker när han är arg, så är van. Men jag känner själv att jag inte är lika trång. Förr knep jag mer för att kunna komma lättare. Nu vet jag inte ens hur man kommer längre, trots att jag är äldre och mer erfaren. Jag kan bara komma genom att han slickar mig nuförtiden. Förmodligen för att jag är för stor.


    Har du provat med olika dildos? Dom går ju att köpa i olika storlekar. Borde ju gå att testa fram och få en mer "oberoende" bedömning om du är större än vanligt eller inte?

    Går ju att operera som någon hade gjort också.

  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Trång60) skrev 2021-08-13 15:44:31 följande:

    Hur kan man märka det med dildos? Jag tycker inte att jag är stor när jag tex stoppar in 3 fingrar. Känns trångt. Är trång  i början, sen långt in så blir det mer stort.


    Tja, var bara en lösryckt tanke. Ska inte påstå att jag är expert på hur det ska kännas att få en dildo i sig. Men föreställer mig att det är skillnad på att trycka in en stor och en liten. Eftersom dom är graderade efter storlek tänkte jag att det kanske går att lista ut den vägen.

    Med fingrar borde i och för sig också fungera. Där inne är det rymligt hos alla tjejer. Det är i öppningen som friktionen sker mot snoppen. Normalt sett är det alltid lite motstånd precis när man ska trycka in den första gången. När man väl är inne är det lite olika hur mycket den trycker mot snoppen medans man juckar.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Avsluta) skrev 2021-08-13 15:48:24 följande:
    Som en oskuld? Har oskulder mindre fitta menar du? Så när man haft kuk är fittan kvar i kukstorlek och sen när man fött barn barn så är fittan kvar i bäbisstorlek. Hur har denna kunskap passerat förbi?

    Bakvägg skrev du. Så du är kortare nu. Inte tightare?
    Det där med oskuld var nog en metafor.
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Trång60) skrev 2021-08-16 12:21:18 följande:

    Visste inte att alla var större längst in i slidan? Jag var nog ganska trång tidigare när jag tryckte in ett finger så sluts köttet om fingret. Nu sluts det bara ifrån början i öppningen, men en bit in är det som ett stort hål haha.


    Tja... Det är min upplevelse när jag känt efter. Men ska erkänna att jag är en hobbyforskare på området. Än om entusiastisk.

    Början av öppningen är dessutom som trängst precis när man startar med sexet. Sen när man töjt upp den stannar den till viss del kvar i "öppet" läge under samlaget.

    Det går att töja upp rätt mycket om du töjer gradvis. Det är något som går att utnyttja i olika sexlekar. Jag har ännu inte pressat in en hel hand men rätt nära. Men då är det både smärta och njutning. För dom som tänder på den saken! :P
  • Anonym (Casanova)
    Anonym (Trång60) skrev 2021-08-17 13:49:38 följande:

    Hemskt att inse att mannen man lever med sedan länge inte älskar en! Han gör ju precis allt för mig på andra sätt, som att ta mig i första hand och köper allt till mig.


    Han kan väl älska dig även om det finns saker han är missnöjd med?

    Folk här inne är så ultimata. Det finns bara två lägen. Disneyromantik eller Världskrig. Inga mellanting.

    Kan väl vara så enkelt att han älskar dig och gillar det mesta med dig. Sen har det blivit en fnurra angående det sexuella? Alla är inte diplomater nog att uttrycka det på rätt sätt.
Svar på tråden Inte längre "trång"