Inlägg från: Anonym (Ågren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ågren)

    Sambo vill inte ha sex (men onanera ofta)

    Hur fungerar det när ni väl har sex? Kommer du på riktigt? Kommer han snabbt och du inte hinner med? Sex kan ibland förknippas med prestationsångest. Men vid onani så finns det inga krav på att prestera. Svårt att veta hur han känner, men prestationsångest kan ibland vara en anledning till varför man inte vill.

  • Anonym (Ågren)
    Anonym (Rådvill) skrev 2021-09-06 14:53:26 följande:

    Vi har aldrig haft ett kinky sexliv och det är han som velat testa saker. Han har, i tidigare sexliv haft en del rollspel och uttryckt att han saknat detta och vill utforska detta mer.

    Han har ett par seriösa kinks som han haft i många många år, men han skäms plötsligt för dem.

    Däremot är det givetvis jobbigt för honom att ens tänka på ett "avancerat" sexliv, när han inte ens vill ha ett vanligt. Blir ju än mer prestationsångest.

    Jag är själv rätt kinky, men har aldrig haft ett kinky sexliv. Det är inget måste för mig. Vi gosar mycket, pussas och kramas. Har typ bara sex i skeden.

    Men! Jag vill bättre förstå hans prestationsångest.. Det slog mig nu hur lite jag vet om den. Han säger att han känt så länge.. I sitt förflutna haft sex fast han inte velat och varit tillsammans med folk han inte attraherats av.

    Han är 33. Men känns fortfarande ganska vilsen.


    För mig är det självklart! Jag tror inte det är porrens fel. Jag tror det är prestationsångest och osäkerhet. Jag är 40+ och har först nu börjat bli mindre vilsen. Många långa samtal med min sambo har lett till bättre sex. Men man måste våga prata om det. Jag har under nästan 20år haft prestationsångest i sängen. Många kinks som aldrig prövats. Och vissa kanske helt ärligt ska få förbli en fantasi.

    Min sambo inledde samtalen då jag skämdes för mycket för att ta upp det. Vissa svar fick hon dra ur mig och de kom inte första gången vi pratade om det. Så ha tålamod och få honom att prata om sin ångest utan att lägga skuld. För den känner han definitivt redan ändå.
Svar på tråden Sambo vill inte ha sex (men onanera ofta)