Inlägg från: Anonym (Suck...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Suck...)

    Sambo vill inte ha sex (men onanera ofta)

    Anonym (Rådvill) skrev 2021-09-06 12:42:34 följande:

    Hej!

    Jag och min sambo har bara varit tillsammans i 1 ½ år. Redan efter tre månader låg vi bara ungefär en gång i veckan. Efter ett halvår kunde det gå två veckor, och innan vi ens varit ihop ett år kunde det gå tre veckor mellan gångerna vi har sex. Jag tar alla initiativ, men blir avvisad 19 fall av 20. Tjatar aldrig.

    Han säger att han inte har någon sexlust, men det stämmer inte, då han runkar och kollar porr minst tre gånger i veckan. Jag har inget emot porr, men jag blir ledsen när han i alla lägen föredrar onani framför mig. När det visar sig att han har lust, men inte till mig. Han har sagt att det blivit såhär i alla hans förhållanden, att sexet alltid blir ett problem och att han aldrig haft förhållande längre än ett och ett halvt år, mest pga detta.

    Han SÄGER att han tänder på mig och älskar att ha sex med mig, men det är svårt att tro honom när han aldrig tar initiativ och ersätter mig med porr.

    Han har även börjat skämmas. Innan vi blev ett par var vi vänner och umgicks i samma krets.. Han var då alltid väldigt öppen om sex och sina kinks (nästan lite för öppen), kan han nu inte prata om sex alls. Saker han förut sagt att han tänder på kan han nu inte ens nämna. Jag har alltid varit på, inget särskilt har hänt.. Så det här kommer från ingenstans.

    VAD SKA JAG GÖRA?

    Jag blir så ledsen att få bära detta själv. Att han nästan alltid undviker allt som har med sex och mig att göra.. Jag älskar honom, men det här är så oerhört nedbrytande för mig.


    Det här tycks vara svenska män i ett nötskal.
    Till en början med är de engagerade, men efter ett tag sitter de där framför skärmen och runkar medan magen blir större av öl och chips.
Svar på tråden Sambo vill inte ha sex (men onanera ofta)