Inlägg från: Anonym (Johanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Johanna)

    Hjälp! Min sambo vägrar att separera

    Har varit tillsammans med en man i 7 år. Vi har en dotter på 3 år och haft mycket problem sen hon föddes. Han försvinner ca 1 gång i månaden en hel helg då han super och tar kokain med vänner.. och själv. Jag har tappat all min tillit för honom och känner att kärleken är död från mitt håll. Dessutom är jag hemligt förälskad i en man på jobbet. Hursomhelst så har jag flera gånger sagt till min man att jag vill göra slut och att vi ska flytta isär men han vägrar. Han säger att han älskar mig att han vill att vårat barn ska få ett syskon och att han vill reparera vårat förhållande och sina misstag. Jag vill verkligen inte leva med honom men hur ska jag få han att acceptera mitt beslut? Vill att vi ska ha en fungerade relation på var sitt håll för våran dotters skull men känns som att detta kommer bli allt annat än ett trevligt avslut om han fortsätter såhär :/ hur gör man rent praktiskt? Jag kan ju inte ta vårat barn och försvinna

  • Svar på tråden Hjälp! Min sambo vägrar att separera
  • Anonym (Johanna)
    Tow2Mater skrev 2021-09-06 21:56:09 följande:

    Han började supa och ta kokain när barnet föddes?

    Det kostar 900 kr att lämna in skiljsmässoansökan, du kan ju börja med det, sen har ni 6 månaders betänketid då ni har barn. Sen letar du bostad i närheten av nuvarande, så barnet kan bo hos er båda, under förutsättning han inte super och tar kokain just de helger han har barnet.


    Vi är inte gifta, men att jag ska flytta till eget om han inte går med på det hur går det till teoretiskt när man har barn?
Svar på tråden Hjälp! Min sambo vägrar att separera