• Isolines

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    Hoppar in här. Hade ett tidigt missfall förra månaden, svaga plus mellan äl+8 till äl+12 så kände redan där att nåt var fel då det inte ökade som det skulle, bara samma svaga rosa. Starkare plus på äl+13 men sen började jag blöda på äl+14.

    Den här månaden tycks det bli samma sak, svaga plus sen äl+7/8 men ökar inte, är på äl+10/11 idag. Så jävla störande att det där ägget inte fäster ordentligt :( Har 10 dagar mellan ägglossning och mens så mensen skulle kommit igår eller idag men har inte kommit än. Inväntar bara att börja blöda så man får börja om, igen :(

    Någon annan som råkat ut för flera kemiska graviditeter? (Dvs tidiga missfall).

  • Isolines
    Dalarna91 skrev 2021-10-27 10:02:19 följande:

    Jag hade det förra månaden. Mf 20/9. Väntar på mens som ska komma på fredag. Hade också känsla det inte skulle gå pga svaga streck som aldrig blev starkare, sen kom mf någon dag senare. De är tufft. Men försöker tänka att det är fint att veta man kan bli gravid


    Tack för dina ord, det värmer. Det är konstigt den där magkänslan, att man vet att det kommer att gå åt skogen. Det visste jag förra månaden med men ändå bröt jag ihop när jag väl började blöda. Usch så påfrestande detta är. Nu önskar jag att jag inte hade testat över huvudtaget.
  • Isolines
    DomkallarmigS skrev 2021-10-28 08:05:58 följande:

    Har inte haft några tidiga missfall vad jag vet men beklagar att du verkar gå igenom det igen :(

    Hur har det gått sedan igår? Fortfarande ingen blödning?


    Tack för att du frågar. Nej ingen blödning än, skulle haft mens tisdag eller onsdag men den kom ju inte. Fick plus på cb efter utgången tid idag (syndes ett blått tydligt plus efter 25 min men det gills inte eftersom de ska läsas av inom 10, såg bara en skugga inom tiden). Negativt på digitalt. Fick svagt positivt på predictor early för två dagar sen och ska ta ett sånt om några timmar, men det kommer vara negativt med största sannolikhet. Tempen ligger högt än.

    Har fyra barn och de gångerna har jag fått plus på äl+10 som sen bara ökat så känns inte som att nåt stämmer denna gång. Skulle vara om jag ägglossat senare än jag tror (fick superpositivt ägglossningstest tidigt på cykeldag 17, negativt hela dagen innan, så antog att jag hade ägglossning samma dag dvs dag 17. Isåfall är jag på äl+12 idag. Om jag ägglossade 24-48h senare så ger det äl+10-11 och då känns det som cb skulle visat tydligare inom tiden.

    Jaja ingen ide att spekulera, så jävla jobbigt när man haft kemiskt månaden innan och det bara känns som historien upprepar sig.
  • Isolines

    Tycker mina test är så himla svaga :( Tror att jag borde vara på äl+12, kanske äl+11 vilket är bim+1 eller bim+2 för mig. Fick svagt på predictor early för 2,5 dag sen, verkligen knappt synbart, sådär så man vrider och vänder på det och inget som kan fångas på bild. Igårkväll fick jag det övre och nu på morgonen det undre (predictor early). Känns som att mensen ska komma närsom, har mensvärk till och från.

    Förra månaden hade jag också supersvaga plus och sen började jag blöda på äl+12 (supertidigt mf).

  • Isolines

    Och där började jag blöda litegrann, fan :( Exakt som förra månaden, svaga plus och sen började blödningen 12 dagar efter ägglossning. Så jävla besviken på min kropp, vill bara gå och dra täcket över mig. Funderar på om jag har lågt progesteron och därav inte kan behållar en graviditet, har alltid haft en väldigt kort lutealfas (äl+9) och det är ett av tecknen på det har jag förstått.

  • Isolines
    DomkallarmigS skrev 2021-10-29 15:34:52 följande:

    Åh nej vad tråkigt :( förstår att det känns mörkt just nu, man vill bara ge upp när det blir sådär. Jag har också läst att kort lutealfas kan försvåra att behålla graviditet. Kanske kan vara värt att kolla upp? Kan ju vara lätt åtgärdat om du har tur. Hur länge har ni försökt?


    Jag har fyra barn så det har inte ställt till det alls tidigare, men nu när man haft två tidiga missfall på raken börjar man fundera. Bara två försök, så jag har inga problem att bli gravid eftersom jag plussat båda försöken men stanna vill det nu inte av nån anledning :(

    Tack för svaret!
Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen