Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    Jag känner igen mig i din historia. Jag var gravid i v10+4 och fick veta att bebis dött i 8+0. 13 augusti fick jag ta cytotec och allt kom ut två dagar senare. Sen blödde jag ca en vecka och vanliga mensen kom 11 september. Nu idag vaknade jag till ett plus. Så istället för mars blir det förhoppningsvis i juni om allt går bra. Man är ju lite orolig helt klart.

  • hurtänktedunu
    DomkallarmigS skrev 2021-10-06 15:08:34 följande:

    Beklagar att du också genomgått MA, men vad härligt att du plussat igen! Stort grattis <3 skönt att det tog sig så fort igen. Förstår att du känner dig orolig, jag vet att jag kommer känna likadant om jag blir gravid igen. Men man får försöka tänka att det kommer gå bra och att det inte hjälper att oroa sig (lättare sagt än gjort dock hehe).


    Tack.

    Ja jag försöker. Som sagt jag kan inte gå och fundera så mycket då kommer jag bli galen. Dock önskar jag att jag kunde somna nu och vakna till våren. Haha.

    Nej men jag ska försöka hålla positiviteten uppe.
  • hurtänktedunu
    Dalarna91 skrev 2021-10-23 09:49:59 följande:

    Jag har inte läst någon som har fått positivt på BIM - 6. Har du? Vi får se om jag tar några fler test innan BIM. Skulle vara roligt å se en stregring men vi får se :)


    Hoppas du får plus nu. Tänkte bara säga att jag fick plus på bim-7 förra graviditeten. Väldigt svagt men jag såg det. Var med rfsu testa ofta. Tog test varje dag som blev starkare
  • hurtänktedunu
    Dalarna91 skrev 2021-10-23 10:58:53 följande:

    Jag kanske kommer ta varannan dag test för att se om det blir ökning. Vill så gärna vara/bli gravid nu. Förut tänkte jag på att barnet får inte komma under höst och vinter halv året. Tänkte hade kompisar som inte kom in krogen på sommaren, tar körkort sent osv. Men idag har jag andra känslor, så länge barnet är friskt får den komma vilken årstid och månad den vill.


    Så har vi tänkt också. Vi har velat ha barn mellan februari och juni helst. Men juli skulle också gå. Förra graviditeten så hade det ju resulterat i en i mars men nu blev det juni igen. Har en februari och en juni. Men precis som du säger så efter missfallet så brydde man sig inte ett skit helt ärligt. Nu går man ju bara och oroar sig om det ska gå åt helvete igen.
  • hurtänktedunu
    Dalarna91 skrev 2021-10-23 11:10:14 följande:

    Haha, kommer nog vara super orolig om jag blir gravid igen att få mf igen. Kommer nog vilja ta tidigt vul och allt sånt som går. Just nu önskar jag verkligen att hcg blodprov jag tog i torsdag visar stregring. Har tagit kontroller efter mf då jag fick sån smärta/hugg höger äggstock. Va 9 sist jag tog.


    Ja det är man så klart. Skit jobbigt just nu. Jag gjorde vul v6 för att se så det sätt rätt och kommer göra ultraljud v8 och v10 också då bebisen dog v8 sist så vill hålla koll så man inte går flera veckor denna gång också
  • hurtänktedunu
    Dalarna91 skrev 2021-10-23 13:40:35 följande:

    Ja det förstår jag! Skulle jag också ha gjort. Sitter och tänker på att göra det själv när man har läst att många har haft ma. Går man till någon privat klinik då?


    Jag går till en privat klinik här i vår stad. Betalar 400 per ultraljud.
  • hurtänktedunu
    Dalarna91 skrev 2021-10-23 14:49:23 följande:

    Okej, det var inte så farligt tycker jag.


    Nej det känns mycket bra. Den jag bokade först skulle ju ha 1200. Helt galet
  • hurtänktedunu
    Rosastjärna skrev 2021-10-26 21:10:29 följande:

    Usch, jag håller med. Tycker symtomen man känt minskar när man tänker att man ska testa också så att man tappar hoppet lite och blir osäker. Jag har googlat så mycket symtom under våra månader med försök att jag skulle skämmas om min sambo visste. Han är lite mer avslappnad, haha.


    Om det är till någon tröst nu så kan jag säga att nu sist jag plussade hade jag inte ett enda symtom. Jag testade enbart för att testa 2 dagar innan mens och det blev ett tydligt plus. Blev riktigt förvånad själv.
  • hurtänktedunu
    Anonym (Masa) skrev 2021-11-08 18:17:20 följande:

    Du har inte lyckats bli gravid igen efter mf?

    Läste att det gick fort för flera och undrar om det stämmer


    Jag läste också massa trådar om att jätte många blev gravida snabbt efter missfall. Det var typ det jag hängde mig tag i. Blev gravid direkt efter första mensen efter missfall v11.
  • hurtänktedunu
    Anonym (Masa) skrev 2021-11-15 07:21:19 följande:

    Fan lusten föll i så vi låg ändå

    Nu är den blinkande idag också så det var ju kanske dumt

    Frågan är hur man ska göra ikväll den bör ju vara fast imorgon tönker jag ?


    Jag tänker att varför måste det ena utesluta det andra? Kan ni inte ligga varje dag? Vi körde 9 dagar i rad när vi fick till det.
  • hurtänktedunu
    Anonym (Masa) skrev 2021-11-15 13:26:01 följande:

    Skönt du säger det

    Läst att man bör spara sig


    Jag tror inte det är en exakt vetenskap. Båda första barnen (när man hade ork och var yngre haha) hade vi sex från mensen tog slut varje dag fram till bim. Blev gravid direkt båda gångerna då. Tredje graviditeten som inte gick vägen låg vi nog minst en vecka varje dag och sen nu denna graviditet låg vi 9 dagar i rad från typ 4 dagar innan äl och framåt.
  • hurtänktedunu
    Anonym (Undrar) skrev 2021-11-15 13:20:25 följande:

    Hej!

    Hoppar in här i tråden. Jag gjorde en cytotec behandling för 4 veckor sen efter MA i v11

    Jag testar fortfarande svagt positivt (testoman) och i förrgår fick jag en lätt liten blödning, funderade på om det kunde vara en nidblödning? Hade äl i början på förra veckan.

    Man vill ju så gärna veta om det är en ny graviditet på g eller om det är det gamla som inte kommit ut? Bifogar en bild, vet inte om strecket kommer synas här på fl..


    Jag fick också ett ma v11 och jag visade plus på stickan länge. Fick sen mens 4 veckor efter och plussade sen direkt efter den. Hoppas det går vägen för er
Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen