Inlägg från: Gabriella33 |Visa alla inlägg
  • Gabriella33

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    Hej tjejer!

    De va ett par månader sen ja hängde här i gruppen.. hade ett ma i somrss o blev gravid igen 4mån senare, som tyvärr slutade i mf förra veckan? huuuur orkar man fortsätta?? Kan non ge mig tips.. känner mig så misslyckad:( de enda man ser e folk som kmr ut med sina graviditerer osv? o hur ska man våga vara gravid igen.. sorry för rörigt inlägg, vet inte själv ens vad man svarar men e så förvirrad..

  • Gabriella33
    Wave Mother skrev 2021-12-13 21:16:58 följande:

    Beklagar att du ska behöva gå igenom detta igen :(   Det är ju en mardröm att du ska behöva stå ut med det en gång till. All medkänsla <3

    Jag har inte varit så aktiv i tråden det senaste heller, men läser då och då. Jag hade ju också MA i somras, och har nu sex resultatlösa försök bakom mig. Försöker hålla lågan brinnande och inte ge upp hoppet men känner liksom DomkallarmigS och Rosastjärna att det blir svårare och svårare att inte tappa sugen.


    Tack fina du<3 är glad o kunna ventilera med nåra som förstår iallafall( er ). Fram tills denna graviditet så kändes varje samlag så påtvingat, bara för att man vill så mycket men kanske inte egentligen har lust just där o då. O ja haaatar den känslan.. känns som ja är projektledare för ngt haha o ska styra när de är som mest effektivt o ligga osv? fan asså tillbaka på ruta ett..
  • Gabriella33
    Rosastjärna skrev 2021-12-14 17:52:32 följande:

    Håller med, det är guld värt att kunna ventilera lite med andra i samma situation! :)

    Här börjar verkligen sexet kännas påtvingat nu. Och jag är projektledaren hos oss så det är ju inte så avslappnat att göra äl-test och planera utifrån kalendern. Men det är bara idag och imorgon kvar nu sedan kan vi vila lite, haha.


    Haha förstår exakt? tror nog de flesta av oss är i samma sits kring projektleda mer elr mindre???? haha.

    Skönt med nåra lugna dagar då framöver hehe????
Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen