Inlägg från: Anonym (Fia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fia)

    Fler välutrustade med svårigheter

    Så himla ignorant att det alltid kommer kommentarer om "lyxproblem" och liknande med sådant här, hade ett ex som tyvärr var alldeles för stor för mig, vi älskade varandra och det är ju knappast något vi kunde göra något åt men det var 100 gånger "värre" än med de som varit kanske lite små. Det tog många månader innan vi kunde ha penetrativt sex utan att det var kraftiga smärtor och blod inblandat. Tillslut gick det med ordentligt med uppvärmning och extra glidmedel, sen var ju alltid ungefär 10 cm som inte gick att få in, men grovleken var verkligen inte rolig, gjorde det dessutom svårare att få orgasm då det inte går att knipa emot när man är uppspärrad till max.
    Nu hör jag visserligen till de väl tajta och oflexibla, han hade säkert fungerat ok grovleksmässigt med någon som är större där nere och som uppskattar grovt, längden på 25 cm var mer monstruöst än grovleken även om han 1 gång träffat en tjej som han kunde få in hela i (vilket han av någon anledning inte hade gillat). 

    Alltid kommentarerna om att just analt skulle vara det enda som vore svårt med för stora, alltså inte för att vara sådan men de flesta skiter nog då och då större bajskorvar än vad jag kan ta vaginalt utan stora smärtor..

    Tacka vet jag medelstora, men skulle varje dag i veckan storlek som exet runt 11 cm än han med 25. Inte för att det hjälper TS tyvärr. 

  • Anonym (Fia)
    Anonym (Handikappad) skrev 2021-09-17 21:55:21 följande:
    Jag vet det är lite konstigt att det är så. Det är typ den sista fördomar som är helt ok att bara häva ur sig.
    Blev det bra med din pojkvän till slut eller stod du bara ut och vad var det bästa han kunde göra för att det skulle bli bra för dig. Jag har ju ingen aning om hur tjock ditt ex hade men jag har iaf lite längre och har ganska svårt att bli hård var det ett problem ni hade också?
    Det beror väl lite på vad man menar med "bra", det var alltid lite bökigt och snabbisar aldrig att tänka på (då fick det helt enkelt bli händerna), men det fungerade ju och slutade att vara rakt av smärtsamt så länge vi tog det långsamt med mycket uppvärmning. I princip alltid glidmedel också, även om jag inte har några problem med att bli ordentligt våt så hjälper det ändå om det är väldigt på maxgränsen av vad som fungerar. 
    Nej han hade inga problem att bli hård
Svar på tråden Fler välutrustade med svårigheter