Inlägg från: NickeNorrlänning |Visa alla inlägg
  • NickeNorrlänning

    Fler välutrustade med svårigheter

    Kondomer finns att beställa på Kondomkungen i större storlekar. 

    De som finns i affären 180 mm i längd och 10.2 mm i omkets. Det är klart att det går att kränga på, men lätt och smidigt är det inte, det klämmer åt, och sedan måste man rulla ut exakt hela och så är det ändå ett par cm som är bart längst ned. 

    Det finns kådisar för omkrets from 14 cm och längd på över 20 cm, och även om man inte måste fylla ut hela till 100 procent så blir det mycket lättare att hantera. Det vet väl alla som försökt ner ett tält i en förvaringsväska med exakta mått, ett djäkla knölande och packande. 

    Olika kvinnor föredrar olika storlekar, det finns dom som gillar att bli ordentligt uppfyllda också. Använd glidmedel, ta fram och smörj in ollonet och låt henne smörja in sig också. 

    Prata om de här sakerna vid ett tillfälle när det inte är sex på gång, ta initiativ till att ta fram glidmedel och se det som något naturligt. Det krävs (tyvärr kanske) att ni känner varandra kanske? 

    Jag vet inte hur din livssituation ser ut, men tjejer som har fått barn brukar ha lättare att ta emot större penisar, om det är ett alternativ, vill säga. 

    Ett annat tips är att låta henne rida, men var passiv, i alla fall till en början, i den ställningen kan hon liksom reglera djupet. 

    Om du dejtar på nätet, så försök förmedla att du är mycket mer välutrustad än genomsnittet, och att det kan vara en omständighet som påverkar sexakterna. Lite svårt att göra diskret och snyggt, det kan uppfattas som skryt, men försök. 

    Nåja, det var synpunkter från en man. Det finns ju kloka kvinnor också. Det kanske finns någon som fördrar välutrustat som har bra tankar? 

    Men, och jag är medveten om det, det ska finnas känslor också om det är det är en relation det handlar om, och då minskar urvalet. Men om du inte är i en relation just nu så har du i alla fall möjlighet att tänka på det här, och hitta någon slags strategi. 

    Nu kanske jag blir långrandig, men ett förhållande som ges tid är en bra förutsättning för att lära sig båda två. En flickvän i yngre tonåren menade att "hon där nere verkar vänja sig vid storleken efter ett tag". Hon kanske menade att går åt andra hållet också, med en som är betydligt mindre än genomsnittet? Men här går gränsen för vad jag kan veta med säkerhet, jag är ju ingen tjej, så jag bara citerar vad hon sa. 

    Lycka till. 

Svar på tråden Fler välutrustade med svårigheter