Inlägg från: Anonym (Lovisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lovisa)

    Fler välutrustade med svårigheter

    Jag har läst den här tråden ett tag och förstår att detta är väldigt jobbigt för dig. Jag tror du behöver acceptera att du inte kan ha penetrerande sex. Varken i vagina, anal eller mun (mer än att slicka på kuken). Möjligtvis om det går att operera. Jag tycker nog att du ska uppsöka en specialistläkare för att höra om det går och eventuella risker i så fall.
    Jag tror att när du accepterar detta så kommer du kunna ha sex på andra sätt. Tillfredsställa tjejen med mun, fingrar och leksaker. Du får nog nöja dig med händer och eventuellt också anal stimulans om du gillar det. Jag tror man med fantasin kan ha bra sex och att genom att vara tvungna att utveckla andra sidor av sexet så kan det ge saker som man ibland missar om man är van vid bara penetration. Utforska både vad som gör dig kåt och din partner kåt. För mig är just kåtheten viktigast vid sex. 
    Du undrar också någonstans hur det ska gå till att göra barn och det är väl bara att samla upp sperman och inseminera. 

  • Anonym (Lovisa)

    Vad bra att du har en påstridig flickvän och att ni har bokat en tid. Ibland får man bita ihop och göra sådant man tycker är jobbigt. Du får tänka på att de allra flesta läkare är professionella. Om det inte funkar med den läkaren så får ni söka er vidare. 

    Tänk på att acceptera och tycka om eller ge upp inte är samma sak. Ni går vidare med läkarbesök och samtidigt så får ni hitta sex som funkar för er under de förutsättningar ni har nu. Även om du inte får stånd kanske du kan bli kåt ändå. Och du kan nog göra henne kåt ändå. Så hitta det ni tänder på och pröva er fram. Om en operation lyckas tror jag att ni ändå kan ha nytta av vad ni lärt er då ni inte kunnat ha sex på vanligt sätt. Sex är så mycket mer så låt inte din kuk förstöra allt det för er. Lycka till.

Svar på tråden Fler välutrustade med svårigheter