• Anonym (M2)

    Jag vill ha ett barn men ingen pappa

    Anonym (.) skrev 2021-09-13 16:11:55 följande:

    Men alltså. Män kan ju enkelt lösa det här problemet.

    Ligg inte utan kondom. Plus dra er ur innan ejakulation, även med kondom. Lita aldrig på att nån annan tar ansvar, ta ansvar själv.

    Börja arbeta för allmän sterilisering av män efter att de tömt i en spermabank.

    Kör hårt!


    Och barnet skiter du uppebarligen också i.
  • Anonym (M2)
    Anonym (Barbro) skrev 2021-09-13 15:53:47 följande:

    Jag vill så gärna ha ett helt eget barn, utan någon annan att ta hänsyn till. Jag tänker ragga upp nån man jag tycker se bra ut, och sen se till att vi ligger med varandra oskyddat. Jag kan ju gå till en klinik också, jag vet, men det är dyrt och besvärligt och jag pallar inte, när det är så mycket lättare att bara gå ut och ligga lite och jag sen ändå har alla rättigheter.

    Om han frågar om jag har preventivmedel så säger jag att jag redan har det, för om han sen säger att han ju frågade om skydd så säger jag bara att det kunde han tänkt på själv, så det är hans fel att han gjorde mig gravid. För det är det ju, alla män som kommer i en vagina vet ju att det är så barn blir till, så han kan inte säga nåt?!?

    Sen hoppas jag att han inte vill ha umgänge, det är mitt barn och jag som bestämmer. Om han inte gör som jag tycker beträffande umgänge så tänkte jag att jag kan skippa underhållet mot att han skippar umgänget.

    Men vad ska jag säga till barnet sen när han/hon börjar fråga om sin pappa? Hur ska jag förklara att jag lurat pappan och att det är därför det inte finns en närvarande och engagerad pappa i barnets liv?


    Vad säger ni som har blivit gravida och skaffat barn med ofrivilliga spermadonatorer? Hur svarar ni på era barns frågor när de blir större?


    Du ska ha i åtanke att det med de släktdatabaser som idag finns så är risken rätt stor att barnet förr eller senare försöker hitta sin pappa via dessa och att det då uppdagas att du ljugit för barnet och blåst pappan.
    Det är inte längre lika enkelt för egotrippade kvinnor att komma undan. 
  • Anonym (M2)
    Anonym (Barbro) skrev 2021-09-13 16:46:28 följande:
    Men jag har ju rätt till underhåll, det är ju hans sperma och hans barn. Varför ska jag avstå det?
    Du kanske skulle kolla upp hur det fungerar innan. Risken är stor att du inte får något underhåll och i stället delad vårdnad. 
  • Anonym (M2)
    Anonym (Barbro) skrev 2021-09-13 17:17:52 följande:
    Hmm, ja, om han verkligen pallar att driva vårdnadstvist och att flytta så nära mig att växelvis boende blir aktuellt så kanske jag måste det ja,
    Men frågan är om mannen gör allt det för ett barn han inte ens ville ha från början och om jag säger att han bara kan betala och slippa, och annars så säger jag att han inte ens behöver betala bara han lämnar mig ifred och inte gör anspråk på ungen
    Normala män skulle göra det ja, jag känner ingen som bara skulle skita i ett barn på det sättet eftersom de faktiskt skulle bry sig om hur barnet har det. 
    Men visst skaffar du barn med en dysfunktionell man så kanske han skiter i det, frågan är väl hur bra gener ditt barn får då... 
    Jag tror inte du skall utgå från att alla är lika egotrippade som du. 
Svar på tråden Jag vill ha ett barn men ingen pappa