• Anonym (...)

    Ärende hos polisen

    Anonym (nope) skrev 2021-09-16 11:33:09 följande:

    Jag är ledsen att säga det, men även jag skulle använda det emot dig om du var pappa/mamma till mitt barn. Jag vill inte att mitt barn ska bo med en person som dricker på det viset. Det är inte en lämplig förälder. 

    De har förmodligen sparat information om händelsen i sina register. 


    Det var lite väl hårda ord.. Har själv aldrig hamnat i fyllecell men jag tänker att bara för att det händer en gång behöver det ju inte betyda något. 
    Informationen kanske sparas en tid men blir nog svårt att få ut, vet inte heller hur pass dom dokumenterar att en person nästan blev placerad i fyllecell. Om ni hade barn då borde socialtjänsten kontaktas, alltså i form av en orosanmälan. Jag tror det är så ialf, inte helt säker. 

    Ring och fråga polisen?
  • Anonym (...)
    Anonym (Ems) skrev 2021-09-16 16:10:38 följande:

    Varför tror du att det kommer bli en vårdnadstvist öht? Är det du som inte vill att han ska ha vårdnad eller han som inte vill att du ska ha den?


    Ingen av dom kanske inte bara vill ha dom varannan vecka. Sen om skilsmässan slutar bittert vet man ju aldrig vad den andra gör tyvärr. 
  • Anonym (...)
    Anonym (Orolig) skrev 2021-09-16 16:38:24 följande:
    Socialtjänsten blev inte kontaktad eftersom jag som jag skrivit inte hade någon kontakt med mitt barn vid det aktuella tillfället. Har inte och skulle aldrig dricka i närheten av mitt barn. Jag har faktiskt till skillnad från vad många ovan tror ett bra omdöme. Sedan kan det som andra mer vänliga själar också skriva råka bli för mycket ibland. Har en sambo som ej varit särskilt hjälpsam sedan vi fick barn. Har ej knappt kunnat komma ut på egen hand. Detta var första gången jag kunde få komma ut och ventilera med några vänner. Och ja jag kan ha stannat på några glas för mycket. Jag var väldigt medgörlig och sa inte ett ord emot dem utan lät dem köra mig till bussen. Inget mer hände som sagt.
    Varför hade du inte någon kontakt med ditt barn?
  • Anonym (...)
    Anonym (Orolig) skrev 2021-09-16 16:49:57 följande:
    ?Vid det aktuella tillfället? alltså när jag var onykter. Därför tror jag polisen gjorde en bedömning att det inte var aktuellt med någon orosanmälan.
    Jaha, du menar att barnet inte var med dig då. Jag tolkade det som att du inte hade hand om ditt barn, att barnet inte bodde hemma längre av någon anledning.
  • Anonym (...)
    Anonym (Lina) skrev 2021-09-16 17:36:04 följande:
    TS skriver ju att barnet var hos mormor? Att barnet inte såg mamma full.

    Frågan är väl isåfall varför mormor behövde ta barnet när mamma ville träffa sina vänner? Varför kunde inte pappa ta hand om sitt barn?
    Hon skrev lite längre upp att hon inte hade någon kontakt med sitt barn vid det aktuella tillfället och jag tolkade det som att det inte bara var för kvällen. Att barnet inte var med eller att hon träffade barnet när hon druckit tog jag för givet. Hade hon varit så full med sitt barn hade socialen ingripit direkt gissar jag. 
Svar på tråden Ärende hos polisen