Inlägg från: Anonym (Jag med) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag med)

    Bristfällig info vid MA

    Jag beklagar verkligen ditt missfall. Jag har varit med om samma, MA som upptäcktes vid ultraljud i vecka 14. Också på Östra!

    Jag minns inte om jag fick mer information än dig, men jag tror det var först vid det där besöket på abortavdelningen som de la upp en plan, dvs vilken metod de skulle använda. Medicinsk abort blev det för mig.

    MEN! När jag väl kom till avdelningen för att påbörja aborten så var personalen helt underbar. De informerade, stöttade och gjorde allt för att hjälpa till. Jag hoppas att du får ett bra bemötande när du är på plats.

  • Anonym (Jag med)

    För att förtydliga, precis som "vardagsprat" så var jag på sjukhuset under själva aborten. Detta eftersom graviditeten var såpass långt gången.

    Besöket på abortmottagningen var bara kort. Där fick jag ett piller som skulle avstanna graviditeten. Jag fick sedan en tid för att läggas in dagen därpå och en tablett med hem som skulle tas på morgonen. Det var på den avdelningen som personalen var så fantastisk. Jag och min sambo fick eget rum och de gav massa alternativ till smärtlindring. Jag blev rekommenderad att röra på mig så vi vandrade runt runt, både inomhus och utanför sjukhuset. Efter bara några timmar var allt ute. Det gjorde ont korta stunder men det var ändå ok. De undersökte mig och sedan fick vi åka hem. Om allt inte hade kommit ut så hade det blivit aktuellt med skrapning.

    Jag kände mig iaf väldigt trygg på sjukhuset.

Svar på tråden Bristfällig info vid MA