• Limani82

    Bristfällig info vid MA

    Tankar..

    Var på Kub förra veckan och då konstaterades att jag fått ett fördröjt missfall ca 1 vecka tidigare. Hjärtat tickade inte längre :( Jag kände mig så himla lättad över att jag hade kommit till vecka 13, men tji fick jag.. Min värld smulades sönder en hel del..

    Imorgon har jag en tid till Abortmottagningen på Östra Sjukhuset. Informationen jag har fått är: ?Det som kommer att hända är att läkaren kommer att göra ett Ultraljud på dig och sedan kommer det att vidtas åtgärder?..

    Jaaha..? Och sen då? Jag har aldrig behövt göra en abort och mitt tidigare missfall jag haft var i vecka 6, vilket skedde hemma med informationen att det var vanligt.

    Men nu är det ju ett foster i storlek som kan ligga i min hand.. Nu har jag ju vänner som gjort abort och där har jag ju deras berättelser om händelseförlopp i minnet. Men hur mycket jag än Googlar eller letar efter info så tycker jag ändå att informationen är bristfällig. Kommer jag få tabletter med mig hem imorgon? Eller kommer jag få en ny tid för detta framöver? Om jag inte vill behöva spola ner mitt foster som jag såg en framtid med i toaletten, kan jag få stanna kvar då? Smärtlindring?

    ?Vidtas åtgärder?.. Okej, sicken tur.. Tack, då vet jag..

    Ja ja, antar att jag får reda på allt det där imorgon bitti..

    Bara mina oros och irritationstankar inför morgondagen..

  • Svar på tråden Bristfällig info vid MA
  • Limani82

    Tusen tack för era berättelser.

    Det hade känts tryggare att få stanna kvar, så det är vad jag hoppas på. Ska försöka stå på mig om dom vill något annat. Just med tanke på att jag inte vet hur mycket jag kommer att blöda och hur ont det kommer att göra och framförallt för att låta personalen ta hand om det som kommer ut. Om man nu skulle se det..

Svar på tråden Bristfällig info vid MA