• Anonym (Maja)

    Tjejer hjälp mig ang en man

    Är det så attdu drömmer om barn med honom så förstår jag att du vill vetahur han står inför det. Är det något som han ser framför sig eller ej. En sån sak tycker jag att han bör kunna svara på efter ett års relation, med tanke på din ålder också. Likaså om han tönker sig att ni nång gång flyttar ihop eller om han tror sig vara nöjd med särboskap en längre tid/för alltid (om det fortsätter vara ni). Jag tycker alltså att det är rimligt att efter ett år tillsammans kunna resonera kring vad man vill ha ut av förhållandet, vart man tänker sig att förhållandet är på väg på sikt om allt fortsätter att gå bra.Inte binda upp sig och bestämma något eller kunna lova hur man känner om ett år men berätta sina tankar om hur man ser på sin framtid generellt. Det tycker jag definitivt man ska kunna göra.

    Så frågan är vad han sagt. Har han sagt att han är nöjd såsom det är och inte vill ha något annat, så har han ju varit tydlig. Då vet du ju vad du har att förhålla dig till. Säger han däremot ingenting om hur han tänker så får duväl kräva nåt form av svar på det som är viktigt för dig. Tex "Om vår relation fortsätter så hör tänker du dig att vi i framtiden flyttar ihop eller är ditt ideal att vi fortsätter vara särbo även på sikt"?

  • Anonym (Maja)
    Anonym (Melinas) skrev 2021-09-21 12:03:38 följande:

    Ja det är som ett förhållande men inte... Vi träffas bara ofta.


    Så han vill inte kalla det för ett förhållande?

    Jag har läst flera av dina trådar och tycker att allt låter konstigt. Ni har en relation men han gör en grej av att inte kalla det för ett förhållande och dig för sin flickvän. Du vill vara hans flickvän, bli erkänd som den som har en relation med honom. När du gör slut respekterar han inte det utan fortsätter att kontakta dig som vanligt och då backar du.

    Nästa gång får du väl stå på dig. Säga att du inte vill ha en ickerelation. Endera är ni ihop eller inte. Och om han då fortsätter som vanligt och insisterar på att ni inte har en relation utan bara hänger ibland så får du ju stå vid ditt ord, lämna honom och gå vidare. Att hänga kvar i ett sammanhang där man mår dåligt är inte bra. Så gör inte det.
  • Anonym (Maja)
    Anonym (Ta det som det kommer?) skrev 2021-09-22 05:23:25 följande:

    Det är jättevanligt, en placeholder relation för förströelse, sällskap, sex tills något bättre dyker upp.

    Jag läser faktiskt inte riktigt in det i dina inlägg, mer att ni har en helt vanlig relation och att han vill gå lugnt fram och att du vill ha en ?etikett? på vad ni är. Vad har han sagt egentligen? Varför är det så viktigt för dig vad ni kallar det? Varför inte bara se vad det utvecklas till?

    Oavsett det, om du verkligen inte trivs med vad ni nu har så ska du givetvis göra slut. En relation ska ge energi, trygghet, glädje. Och du har väl startat rätt många trådar nu ifall tidigare trådar på forumet om samma sak är dina? Du behöver kanske en annan man.


    Jag tycker också att det är jättesvårt att utläsa vad ts vill som mannen inte vill. Men gissar att han uttryckligen sagt att de inte är ihop och när de träffar andra presenterar henne som en kompis och att detär det som är problemet. För något annat som att flytta ihop i framtiden osv säger sig ju ts inte heller vara ute efter, så då måste det väl vara "etiketten" som saknas.
Svar på tråden Tjejer hjälp mig ang en man