Inlägg från: Oreokakan11 |Visa alla inlägg
  • Oreokakan11

    BF juni 2022

    Hej!

    Plussade för två dagar sen och har beräknad bf 12 juni.

    Ska bli spännande att följa allas resor!

    Har för tillfället molvärk och trött i kroppen

  • Oreokakan11
    ask91 skrev 2021-09-30 15:10:26 följande:
    Åh så kul! Grattis! Exakt samma för mig som det ser ut nu ???? Plussade också i förrgår och med beräknat 12/6 ????
    Grattis! <3
  • Oreokakan11

    Det är min första graviditet och vi lyckades på första försöket. Har bim 1 oktober (imorgon alltså) men testade bim -3 för att jag ville överraska mannen på hans födelsedag. Men är så orolig att jag ska få mens?? Haha, helt sjukt. Tog två test, ett test från testlagret som visade lite svagt men testet som jag tog från Clearblue visade plus inom några sekunder kändes det som. Vet inte vad det beror på, kanske för att utgångsdatumet är i november xD. Försöker inte tänka så mycket på det. 

    Har än inte haft några ömma bröst, men det har jag iofs aldrig haft innan mensen heller, vilket jag vet många får? Så är lite orolig för det men andra symptom jag haft är halsbränna, hade metallisk smak i munnen en morgon och så har jag haft mensvärk typ en vecka innan bim. Nu har jag mestadels mensvärk och det värker i ena äggstocken på höger sida, samt svanken lite. Känner mig lite illamående ibland men inget som riktigt tar över. Börjar känna mig trött men vet inte om det är pga att jag har ändrat mina rutiner eller krabaten som är i mig (<3). 

    Är det någon annan som varit med om mensvärken och värken i äggstockarna? Stressar ju upp mig lite för det :(

  • Oreokakan11

    Är det någon som kan hjälpa mig med veckorna? Blir lite förvirrad och är en newbie haha.

    Jag skulle haft mens igår så jag är bim -1 idag. Då betyder det alltså att jag har gjort färdigt eb hel månad, och har påbörjat vecka 5? Blir det då v 5 (4+1)? För jag har tre graviditetsappar (xD) och två visar v 5 men ena visar v 4, dag 2 så är lite förvirrad..

  • Oreokakan11
    Blåbärsskogen skrev 2021-10-02 13:48:01 följande:

    Hade du din beräknade mens igår så är du bim +1, du är alltså i 4+1 nu och det betyder 4 hela veckor och 1 dag in på vecka 5 :) då säger man att du är i vecka 5 ja


    Tack! Så när de säger att man kan göra ultraljud redan i vecka 6 menar de då 5+6? Alltså redan om en vecka kan jag göra det? Eller har jag fått allt om bakfoten nu lol
  • Oreokakan11
    nathalie85 skrev 2021-10-04 11:04:16 följande:

    vad hr ni andra för

    symptom? Jag är i v 5+2

    och känner typ endast lite

    ömma bröst av och från, och kissar hela

    tiden? Hade

    molvärk förra veckan, inte mera. Skit paranoid nu. Har i tidigare grav mått

    pest,

    men gar

    väl börjat lite senare? Panik för

    ma../testar hela tiden,

    fina pluss men clear blue med vecko indikator

    visdase

    ännu igår 2-3. borsfe ju byta till 3+ snarast


     Tycker inte du borde stressa så mycket, du visar ju fina plus enligt dig själv :) Förstår att det kan verka stressande, speciellt med ett MA i bagaget men tycker vi alla som plussat bara borde ta ett djupt andetag och försöka göra det bästa av sitationen. De säger ju att symptom vanligtvis visar sig först v 6,7 så du är fortfarande tidigt ute? Och alla graviditeter är annorlunda. 
  • Oreokakan11

    Är det någon som haft symptom som växlar för dag? xD Har halsbränna ena dagen, molvärk andra dagen. Ikväll vaknade jag av ömma bröst lol, men nu har det försvunnit. 

  • Oreokakan11

    Skulle säga att det är positivt! :)


    jozz skrev 2021-10-07 14:45:31 följande:

    Hej! Har en liten fundering, då jag är väldigt osäker själv. Fick mitt första barn i februari i år efter en massa massa försök. Efter förlossningen har jag endast haft en mens så i och med att jag aldrig vet när jag har ägglossning så brukar jag ta graviditetstest emellanåt för att säkerställa mig att jag inte är gravid. Tog ett test idag och det visade ett jätte jätte svagt streck, det min fundering är då om det är ett spökstreck jag ser? Eller om det verkligen kan vara positivt? Har aldrig varit med om spökstreck förut så det är därför jag funderar. Tänker självklart testa imorgon igen för att se! Vi planerar inte att bli gravida igen men vi har sagt att blir det så blir det, ett barn till är alltid välkommet, speciellt eftersom vi kämpade så med det första.


Svar på tråden BF juni 2022