Inlägg från: Värphönan |Visa alla inlägg
  • Värphönan

    BF juni 2022

    DFgirl skrev 2021-09-24 15:27:16 följande:
    Vad skönt att han verkar ha lugnat sig i alla fall ! Det kommer säkert bli bra för er i slutändan. Något jag tyvärr inte tror att det blir för oss. Han vill bryta upp helt om jag behåller, och precis som du skriver så kommer jag nog må alltför dåligt av en ev abort för att kunna fortsätta...
    Vet inte hur er relation är sen innan, men vill du vara tillsammans med någon som ger dig ett sådant ultimatum? Kommer han vara redo för barn om det händer igen eller vill han helt enkelt inte ha barn alls? <3
  • Värphönan
    Amanda6747 skrev 2021-10-06 06:21:23 följande:

    Ja så är det men jag tänkte om det räcker med att skriva in sig i vecka 8-9 och ändå hinna boka en tid.


    Beroende på hur populär den mottagningen du vill gå hos är, kan det va bra att kontakta som så snart som möjligt för att få tid. Hälsosamtal brukar hållas i v 7-8 och inskrivning i v 10-11 och då tas även blodprov för kub om man blir erbjuden det. när jag va gravid sist fick jag min första tid 4 veckor efter jag ringde för att de va fullbokade innan dess.
  • Värphönan
    Amanda6747 skrev 2021-10-06 17:49:59 följande:

    Är mitt andra barn så är ju intr jätteintresserad av ett hälsosamtal men då kanske det räcker med att skriva in sig i v 10 och samtidigt kunna boka tid för KUB då ????


    Vissa ställen slår ju ihop dessa och har bara en träff så du kommer nog inte undan det snacket oavsett :) tänkte mest bara så du inte ringer för att boka tid när du är i v 8 så finns det inga tider förrän du är i v 12 redan.
  • Värphönan
    jozz skrev 2021-10-07 14:45:31 följande:

    Hej! Har en liten fundering, då jag är väldigt osäker själv. Fick mitt första barn i februari i år efter en massa massa försök. Efter förlossningen har jag endast haft en mens så i och med att jag aldrig vet när jag har ägglossning så brukar jag ta graviditetstest emellanåt för att säkerställa mig att jag inte är gravid. Tog ett test idag och det visade ett jätte jätte svagt streck, det min fundering är då om det är ett spökstreck jag ser? Eller om det verkligen kan vara positivt? Har aldrig varit med om spökstreck förut så det är därför jag funderar. Tänker självklart testa imorgon igen för att se! Vi planerar inte att bli gravida igen men vi har sagt att blir det så blir det, ett barn till är alltid välkommet, speciellt eftersom vi kämpade så med det första.


    Ser ut som RFSU? Vill inte va en party pooper men skulle rekommendera ett digitalt test då RFSU många gånger ger streck trots att man inte är gravid :( är det ett positivt test så borde det ge utslag på ett digitalt nu så behöver du inte fundera :)
Svar på tråden BF juni 2022