Inlägg från: Vittring89 |Visa alla inlägg
  • Vittring89

    BF juni 2022

    Hej! Hoppar in här då jag plussat i helgen. Fick ett väldigt svagt streck på ÄL+12, men det har ökat i styrka så nu vågar jag tro på det även om jag känner mig orolig för hur det ska gå såklart. BF är preliminärt 14 juni.

    Vi har ett barn sedan tidigare som nu är 13 månader. Jag har alltid velat ha barn rätt och är hoppfull att det kommer bli så nu.

  • Vittring89
    lidhu skrev 2021-10-05 17:45:23 följande:

    Hur har ni det med flytningar? Jag har ganska mkt just nu, är på BIM + 4, tror hela tiden att jag fått missfall men inget blod än så länge iaf


    Jag minns att jag hade väldigt mycket tunna, vita flytningar med min förra graviditet. Minns inte när det började. Har inte fått så mycket flytningar själv än men har BIM idag.
  • Vittring89
    sofgal skrev 2021-10-08 15:02:37 följande:

    Hej!

    Jag är gärna med här!

    Har plussat med första barnet. BF bör vara 5/6-22.

    Har helt sjuk växtvärk i livmodern, är verkligen kramp flera gånger om dagen (känns mest i ländryggen) och får knappt sova, sjukt tungt. Är inne på andra veckan med dom här smärtorna. Den lilla gör plats :)

    Fick en liten liten blödning i förrgår och blev såååå orolig. Men det har inte kommit något mer och den som kom var så ljust ljus rosa.

    Hoppas jag inte får någon mer och att kommande veckor går bra.

    Finns det någon FB-grupp så är jag gärna med i den. :)


    Grattis! Jag hade bruna flytningar i onsdags, dagen efter BIM och blev jätteorolig, hade bestämt mig för att bara glädjas åt den här graviditeten eftersom jag oroade mig så mycket helt i onödan förra gången, men det höll bara i 2 dagar (haha). Men nu försöker jag tänka att ?idag är jah gravid?. Det hjälper lite.
  • Vittring89

    BF-Lista

    My871, 34 år, femte barnet BF 16/6

    Oreokakan11, 25 år, första barnet, 12/6

    Vittring89, 32 år, andra barnet, 14/6

  • Vittring89

    Jag känner i princip ingenting. Är dock väldigt svullen i nedre delen av magen, men inte värre än inför mens. Hade mer molvärk och illamående (framförallt om jag inte åt tillräckligt ofta) förra graviditeten, så jag känner mig märkligt pessimistisk. Hoppas såklart att det ska gå vägen, men vågar inte tro på det.

  • Vittring89

    Usch, jag har blivit jätteillamående. Inte kräkts än men går konstant runt och känner mig bakfull. Absolut inget verkar gott, får tvinga i mig mat. För bara några dagar sedan satt jag och hoppades på symtom, nu blir jag istället orolig för att graviditeten skiljer sig så mycket från min första (var bara lite illamående om jag inte åt regelbundet då).

    Ringde mödravården idag och ska få tid för inskrivning hemskickat, sannolikt början av december. Känns lite mer på riktigt.

  • Vittring89
    knyttets skrev 2021-10-19 11:47:28 följande:

    Ja usch nu börjar verkligheten komma ikapp :D Illamåendet är närvarande mest kvällstid, men värst just nu tycker jag själv är tröttheten. Vet inte hur jag ska klara mig genom hösten som brukar vara tung också utan att det växer en människa i mig. Kan knappt koncentrera mig på jobbet, kan bara tänka på hur skönt det ska bli att få komma hem och sova.


    Tröttheten är lika illa som vanligt, har en ettåring och får sova sådär. Så inte märkt någon tydlig försämring. Men håller med, det är sämsta tiden på året för det är verkligen tungt även i vanliga fall. Å andra sidan kan man kanske skylla på höstmörkret om någon på jobbet frågar varför man är så trött och trögtänkt! Och det är lite lättare att gömma den svullna magen i stora stickade tröjor än i badkläder på sommaren!
  • Vittring89

    Åh jag är så frustrerad och otålig!
    Har mitt RUL imorgon, är då v 19+5 så de har verkligen bokat in det i sista stund. Min man har blivit förkyld, testade sig igår. Jag känner ingenting och jobbar som vanligt, men är så rädd att vi antingen ska få ett positivt svar till imorgon eller att jag ska vakna med symtom. Vi har gjort vårt bästa för att hålla avstånd hemma, men jag har ju förmodligen redan blivit smittad. Jag är bara så arg på MVC att de inte bokade in mig med lite mer marginal, hade jag haft mitt RUL förra veckan hade till och med min man kunnat vara med. Nu är jag bara tacksam om det blir av över huvud taget.
    Den här graviditeten har varit fylld av problem. Eller inte egentligen graviditeten, men jag har varit väldigt otursdrabbad. Bröt ju armen i första trimestern och fick opereras och klara mig på lite alvedon, har mått väldigt illa och varit trött och samtidigt haft flera viktiga saker inbokade som jag har varit tvungen att kämpa på med och nu kanske vi har Covid i familjen lagom till mitt RUL.
    Ville bara klaga lite. Allt kommer lösa sig på ett eller annat sätt.

Svar på tråden BF juni 2022