Inlägg från: hurtänktedunu |Visa alla inlägg
  • hurtänktedunu

    BF juni 2022

    Bebis2021 skrev 2021-12-06 10:38:46 följande:

    I natt drömde jag att ja fick bekräftat missfall, så hemsk dröm, har ju stundande ul på fredag så de är väl all oro och tankar inför det som spökar, men kan ju inte låta bli att fundera om de finns något drömmen vill säga mig? Lite obehagligt på något vis, men hoppas såklart att den inte stämmer... men dagarna nu går så sakta, går inte runt och ser mig som gravid utan "håller mer andan" i väntan på fredagens besked..så jäkla jobbigt men men.


    Förstår dig helt. Känner också att jag går och väntar. Nipt på onsdag så hoppas på bra besked efter det. Känner mig inte heller gravid men hoppas det kommer mer och mer.
  • hurtänktedunu
    TheSwedishKiwi skrev 2021-12-06 11:25:19 följande:

    Vaknade imorse med blödningar igen. Jag är så fruktansvärt trött på dessa blödningar så jag vet snart inte vad jag ska ta vägen. Varje gång jag blöder så tror jag så klart att något gått fel, även fast folk talar om för mig att det händer ofta att man blöder i första delen av graviditeten. Jag ska inte på KUB förrän 16 december, så innan dess kommer jag ju inte veta någonting om hur det står till egentligen. Jag känner mig mentalt slut och vet inte hur jag ska orka med arbetet under den här perioden. 

    //

    Jag fick även höra att en bekant som var gravid i ungefär samma vecka som jag fick bekräftat missfall i helgen, så nu går jag runt och nojar som aldrig förr.


    Förstår att det är jobbigt. Man är ju så maktkös. Vilken vecka är du I nu?
  • hurtänktedunu
    Bebis2021 skrev 2021-12-06 11:47:19 följande:

    Har inte heller så mkt symtom bara lite molvärk då och då.. så skönt att du snart har tid för nipt håller tummarna för dig, men de kommer garanterat gå bra å de är ju väldigt positivt att du kan höra hjärtljuden själv


    Ja den lille är jätte lätt att hitta tack och lov men jag ska försöka låta bli nu fram till nipt. Hörde som sagt igår men nu får det räcka ett tag.
  • hurtänktedunu
    pinkrain skrev 2021-12-06 12:12:43 följande:

    Måste fråga hur gör ni med arbete efter v.20 har ni gjort en riskbedömning? Gjorde en med min chef idag men ska rådfråga barnmorskan för åker mycket kollektivt i tjänsten.


    Har tagit upp frågan med min chef och dom skulle ringa mig i morgon så får vi se hur det blir. Jag har ju ett patientnära arbete så risken är väl stor att dom stänger av mig men jag hoppas verkligen att jag får välja själv i slutändan för jag vill verkligen jobba fram till slutet på maj
  • hurtänktedunu
    betula skrev 2021-12-06 19:45:32 följande:

    Blöder. :( v 11+0 idag. Hoppas att det bara beror på sex, men ångesten och oron är hög nu! Förra graviditeten blödde jag mkt o ofta och det gick vägen. Men denna har jag inte blött alls. Föreän nu då. :(


    Håller tummarna att det är ofarlig blödning
  • hurtänktedunu
    xnfsm skrev 2021-12-06 19:51:06 följande:

    Det blir ingen bebis för mig i juni. Gjorde kub idag och han som gjorde UL sa att det tyvärr inte såg bra ut. Han behövde inte ens kolla blodproverna för att man såg så tydligt hur illa det var. Mycket vätskeansamling vid huvudet och långt ned på kroppen. Fick tid på karolinska imorgon bitti där dom kanske ska ta fler prover och förklara vad allt innebär. Vi är förkrossade just nu.

    Tusen frågor, tankar och känslor, samtidigt som en total tomhet infinner sig.


    Åh vad tråkigt att höra. Stor kram och hoppas ni får svar på alla frågor på karolinska
  • hurtänktedunu
    Anna33333 skrev 2021-12-06 20:49:36 följande:

    Var på tidigt ultraljud idag (v 12+5) och fick bekräftat att båda tvillingarna fortfarande är kvar, att de har dunkade hjärtan och att de växer som de ska, vilket såklart är jätteskönt :D Jag har varit så orolig sedan det ultraljud vi gjorde privat i v 10 och fick reda på att vi väntade tvillingar att något skulle hända med ena tvillingen eller båda!

    Nu känns allt lite mer på riktigt och vi har beslutat att börja berätta för vänner och så från och med nu.

    Hoppas att ni andra får positiva besked vid era UL och tester <3


    vad skönt att det såg bra. Härligt när det flyter på och man kanske kan ta det lugnt.
  • hurtänktedunu
    knyttets skrev 2021-12-09 11:18:32 följande:

    Vi har också gjort NIPT, allt såg bra ut och det var en otrolig lättnad att äntligen få se bebis på skärmen. Känns som att jag verkligen börjar kunna landa i faktumet att vi ska få ett barn och vågar börja drömma och planera.


    Håller helt med. Man vågar kanske tro lite mer nu. När är du beräknad?
Svar på tråden BF juni 2022