Inlägg från: betula |Visa alla inlägg
  • betula

    BF juni 2022

    TheSwedishKiwi skrev 2022-01-11 17:45:15 följande:

    Skönt för dig! Jag förlorade precis mitt jobb men jag måste söka nytt för att få några pengar. Får de om det är någon som vill anställa en som är snart halvvägs gravid. Har inte några enorma förhoppningar!


    Usch vad tråkigt att förlora jobbet i detta läget <3
  • betula
    kattnos skrev 2022-01-11 18:36:05 följande:

    Förstår hur du känner. Jag ska jobba med munskydd sista dagarna här och hoppas på att det räcker.. Kan du inte jobba hemifrån, åtminstone en tid då? Ja det känns som att typ alla kommer att drabbas och jag vill verkligen inte...


    Kan tyvärr inte jobba hemifrån. Men hoppas väl egentligen på fortsatt sjukskrivning . Får se vad läkaren tycker på torsdag...
  • betula
    Räkmacka skrev 2022-01-20 20:10:25 följande:

    Ja jag lyssnade på den idag och blev så rädd för att jag inte är vaccinerad. 


    jag förlorade ett barn i april förra året och  blev gravid igen o augusti. samma vecka skulle jag tagit min andra dos men vågade inte pga rädd för missfall och sen har jag Inte vågat eftersom allt ser så bra ut med bebisen nu.  


    hittar ingen info om biverkningar på gravida som tagit vaccin.


    Tycker du ska be din bm om att få prata m en kunnig läkare. Fick du reaktion på första sprutan kan jag förstå oron och då tror jag det är bättre att prata med någon som har rätt kompetens. 
    Jag ska ta 3e dosen på måndag. Ska bli så skönt tycker jag!
  • betula

    Senaste veckan har jag sakta börjat bli mer o mer säker på att jag känner bebis. Det är sällan o oftast bara ett litet sprattel o sen inget mer, så varit svårt att känna sig trygg i att det är bebisen. Men nu på morgonen låg jag i sängen, fortfarande okissad, m handen på livmodern och fick en liten knuff. Bara en o sen inget mer, men kan inte varit något annat än bebisen. ????? På torsdag är det rul, hoppas innerligt det blir en enbart positiv upplevelse denna gång!

  • betula
    TheSwedishKiwi skrev 2022-01-25 11:43:36 följande:
    Jag är fortfarande väldigt osäker på vad jag känner. Vilken vecka är du i nu? Glad
    18+1 idag
  • betula
    hurtänktedunu skrev 2022-01-25 19:42:03 följande:
    Det är så härligt. Såg till och med sparkarna utanpå idag. Svagt svagt men det syntes. Helt underbart
    Så himla underbart! Som jag väntat på att få känna denna lilla! Storasyster kände jag innan kub, denna samma vecka som rul. 
  • betula
    hurtänktedunu skrev 2022-01-26 07:37:58 följande:
    Eller hur. Helt fantastiskt. Nu vill man bara ha mer. Haha
    Ja verkligen! Jag känner en liten rörelse och sen nästan aldrig nåt mer, så känns sjukt frustrerande. SLäpper liksom allt för att få känna nåt mer, men det blir helt stilla då (eller iaf så jag inte känner). Misstänker att jag har moderkakan i frmavägg då jag bara känner bök riktigt långt ner elller i högra övre hörnet typ. RUL imorgon. Längtar nåt enormt samtidigt som det känns sjukt läskigt att göra det ensam. Kommer vara så nervös och ångestfylld innan vi ser att allt är ok m liten. :/
  • betula
    hurtänktedunu skrev 2022-01-27 16:29:19 följande:
    Och lycka till i morgon
    Tack. Det gick bra <3 Började gråta av ångesten så fort jag kom in, men bm var supergullig o förstående. Letade snabbt upp hjärtat o gav mig en "helbild" av liten innan hon tog tag i att mäta o kolla alla detaljer. Berättade vad hon gjorde, såg o kändes väldigt noggrann o kunnig.  Moderkakan i bakvägg vilket förvånande,  men denna parvel är nog bara betydligt lugnare än sin storasyster.  :)
  • betula
    hurtänktedunu skrev 2022-01-27 18:24:23 följande:
    Grattis vad roligt. Nu längtar man ju ännu mer till måndag. Haha. Vilket datum har du nu? Ändrades det något?
    Datum ändrades inte, men de flesta mått gav äldre än veckan vi är i, så kändes bra att han växer bra. :)
  • betula
    hurtänktedunu skrev 2022-02-01 09:59:58 följande:

    Jag fick tid för uppföljning av rul då lillan var lite liten men mådde toppen. Alla organ var som dom skulle. Så ska dit igen på tisdag och kolla tillväxt och sen har vi ett till Ultraljud måndagen efter. Tack och lov att maken får följa med. 
    Jag kan lätt stressa upp mig så bra att han är med. Men lilla damen var mer vild än tam igår. Helt galen. 


    Skönt att maken får vara med! <3 och skönt att hon var pigg o allt annat såg bra ut. :) 
Svar på tråden BF juni 2022