• Freddie K

    Sverige det mest incel-tätaste landet i världen

    Anonym (Hepp) skrev 2021-09-28 16:21:59 följande:
    På vilket sätt?

    Vill du kunna berätta att du är incel utan att folk ska bli rädda och tro att du ska börja skjuta?
    Har man följt nyheterna det sista så har man nog ett hum om det. Jag ser ingen anledning till att berätta det faktiskt.
    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Freddie K
    Anonym (jaha) skrev 2021-09-28 17:54:06 följande:
    Vilket hum är det menar du?
    Humet som säger att detta är en väldigt lite klick människor som inte alls är överepresenterad i mordstatistisken..... eller.... det extremt överdrivna humet som framställer det som en jättertor mängd massmördare?
    Jag tänkte på de få som faktiskt gör något av sitt kvinnohat. Jag ser det inte som att de skulle vara överrepresenterade på något sätt, men de finns och det måste man uppmärksamma.
    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Freddie K
    Anonym (jaha) skrev 2021-09-28 18:07:39 följande:
    Absolut, men just nu verkar de uppmärksammas hysteriskt mycket, tycker du inte?

    Det räcker med att ta en titt på den här tråden så¨ser man att man drar direkta paralleller till mord, men ingen verkar kunna/vilja svara på hur många mord som faktiskt begås av dem?
    Jo, kanske det.

    Jag tänker att ett mord är väl ett för mycket? Jag kan inte heller specifikt säga hur många brott och mord de begår, men man blir ju lite skärrad när man hör om det, speciellt så som media har rapporterat om det.
    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Freddie K
    Anonym (jaha) skrev 2021-09-29 10:52:57 följande:
    Nja, riktigt så enkelt är det nog inte för rimligtvis borde väl resurserna sättas där de gör mest nytta och inte där det gör vissa personer mest nöjda.

    Och då blir det ju viktigt att man utgår ifrån faktiskt riskbedömning och inte populistisk riskbedömning.
    Jo, det håller jag med om.
    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Freddie K
    Anonym (W) skrev 2021-09-29 16:09:49 följande:

    Vad menar du med incel-tätaste? Att det är flest manliga oskulder per capita eller flest radikala kvinnohatare som inte får ligga? Det är en j-a skillnad.
    Och vad är underlaget till påståendet?


    Ja, följer man nyheterna så har man ju ett hum om det, som jag tidigare har nämnt och jag skulle väl tro att de menade flest incels per capita, men att de belyser den lilla grupp som faktiskt agerar ut sitt kvinnohat. Varför ens annars ta upp det?
    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Freddie K

    För mig är inte sexet det viktigaste utan det är närheten och att få känna ömhet och kärlek. Att bli sedd och att någon genuint tycker om en. Just saying.


    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Freddie K
    AndreaBD skrev 2021-09-30 14:43:03 följande:
    Förstår precis hur du menar. Där är det ju bra om man kan börja med att ha bra vänner. Jag vet att det inte är så enkelt för alla, jag är inte heller så särskilt social av mig, men om man är öppen för nya människor, så kan man träffa folk. Ibland kan det vara en bra idé att träffa folk genom att själv sätta igång med någon aktivitet tillsammans med andra. Om du någon gång tänker: Man borde göra..... då kan du också fundera om du inte själv kan dra igång något sånt.  Fördelen är nämligen: Om du är "ledaren" så är du i centrum. 
    Jo, jag har en bra vän som jag träffar ibland. Han lyfter alltid mitt humör, men jag ändå inte komma ifrån att jag känner mig så ensam och oälskad ibland, även om jag vet att ja har några personer runt omkring mig som älskar mig för den jag är. Jag är inte heller den mest sociala av mig och att knyta nya kontakter och att behålla de är svårt. Därför har jag inte så många personer i mitt liv.

    Oj, vad pessimistisk jag lät nu. Ber om ursäkt för det.
    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Freddie K
    Postman skrev 2021-09-30 15:00:25 följande:
    Jag är inte heller världens socialaste och hamnar gärna hemma framför min dator. Som Andrea föreslog så utmana dig själv genom att bjuda in någon eller några till en aktivitet. Eller skaffa några biljetter till ett sportevenemang, teater eller konsert. Bjud med en dam eller vän. Det kan många gånger vara förlösande.
    Tack för tipset! . Jo, framför datorn känns som det säkraste, även om det finns många troll här. Men jag ska försöka komma ut lite mer, om än bara för min egen skull.
    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Freddie K
    nihka skrev 2021-09-30 15:33:34 följande:
    Du pratar mycket om vad du vill få, men vad vill och kan du ge?

    Kärlek är mycket ett givande och tagande, men man ger inte specifikt för att få utan det kommer av att man ger, om känslan är ömsesidig.

    Du kanske får börja tänka mer pragmatiskt på vad som säljer in dig hos en annan människa. Om man pratar väldigt mycket om vad man vill ha låter det lite som att man förväntar sig att en annan person ska fixa ditt liv och leverera dina drömmar.

    Jag har haft ett par sådana killar intresserade av mig. De trodde de skulle kunna kickstartas av att vara med mig, att de skulle kunna få mitt liv genom att vara med mig, men om jag hade varit ute efter en hundvalp att rädda hade jag gått till ett djurskydd. Det var naturligtvis inget jag sa, men det var vad jag tänkte.
    Det är en two-way street det där. Känner jag att jag får något av personen så är jag också villig att ge, men jag ger inget utan att få något tillbaka. jag har haft några såna tjejer förut och i längden blir det jobbigt, sen kan jag vara intensiv, har jag fått höra. Att jag ger för mycket. Det kanske inte syns här, eller verkar så, men då blir jag osäker och då kan det bli att jag inte ger något istället.
    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Freddie K
    Anonym (Bara) skrev 2021-10-01 10:19:34 följande:

    Bara för att du inte avskyr kvinnor så betyder det inte att det är rätt


    Vad är det som inte skulle vara rätt? Jag har inte på något sätt, anser jag, sagt att något är varken rätt eller fel.
    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
Svar på tråden Sverige det mest incel-tätaste landet i världen