• Anonym (HH)

    Tycker visst att det är en mänsklig rättighet att få ligga

    Men TS, att det inte är en rättighet är inte samma sak som att vi inte tycker synd om de som lever ett liv utan närhet och kärlek. Det är fruktansvärt sorgligt. Precis som de som inte kan få barn. Men det innebär ju inte att de kan gå hem till grannen och stjäla ett av deras barn.

  • Anonym (HH)
    Anonym (fy fan) skrev 2021-09-29 21:04:33 följande:

    Jag skulle hellre bada i skitbrunnar dagarna i ända än att ha sex med någon som du. 

    Om nu prostitution var helt lagligt och att det varken förekom tvång, hemlöshet, människohandel, tunga missbruk som behöver finansieras. Om de kvinnor som säljer sex skulle få välja sina kunder till 100% så skulle väldigt många män bli nekade i vilket fall. Så vad gör vi med männen som ingen kvinna vill sälja sex till? Hur ska deras rätt till sex tillgodoses menar du? 


    Precis. Om det nu är så förbannat frivilligt i 100% av fallen så skulle inte de sexlösa få ligga oavsett.
  • Anonym (HH)
    Anonym (Mulle) skrev 2021-09-29 18:04:39 följande:

    Det "känns" antagligen bättre att ha sex än att behöva lyfta ett x antal tunga kg varje dag trots att man sedan länge är slutkörd. 

    I övrigt beror det mesta av de dåliga känslorna som kommer av sextjänster på samhällets dömande värderingar, för att samhället säger att det är fult och dåligt. Det är därför vi måste jobba på att göra det mer accepterat och fint. 


    Där kanske vi har lösningen: hyr ut din kropp. Då får du ju både sex och närhet och dessutom pengar för det.
Svar på tråden Tycker visst att det är en mänsklig rättighet att få ligga