• Anonym (.)

    Tycker visst att det är en mänsklig rättighet att få ligga

    Anonym (Mulle) skrev 2021-09-29 18:57:48 följande:
    Inte nödvändigtvis. Snart kan vi bygga egna människoliknande robotar som tillfredsställer våra behov. 

    Men jag förstår vad du menar. Och svaret är ja, så är det. Då får vi jobba på att göra så att folk frivilligt vill hjälpa till att ge folk den rätten. Det måste inte nödvändigtvis vara genom prostitution.  
    Sex ska man ha för att man har lust till det, inte för att man känner sig pressad till att ha det med någon för att det är synd om denne annars. Varför vill man överhuvudtaget ha sex med någon som enbart gör det av någon slags pliktkänsla? Det tyder på en störd människosyn.
  • Anonym (.)
    JonasHisingen skrev 2021-09-29 18:53:54 följande:

    Problemet (ett av många) med ditt resonemang är att din rättighet innebär någon annans skyldighet.


    Exakt så. Det låter lite som förr i tiden när våldtäkt inom äktenskapet inte räknades som våldtäkt eftersom sex ansågs vara en äktenskaplig rättighet.
  • Anonym (.)
    Anonym (Mulle) skrev 2021-09-29 19:08:28 följande:
    Vi har som uppgift att lösa problem som finns och att minska lidandet på jorden. För många är detta ett stort lidande och därför bör det motarbetas och inte accepteras. Det bästa sättet är att erkänna det som en rättighet. 
    Och det innebär inget lidande för kvinnor att tvingas ställa upp på sex mot sin vilja?
  • Anonym (.)
    Anonym (Mulle) skrev 2021-10-02 17:43:22 följande:
    Men incels vill ha sex med kvinnor och inte andra män eller något kadaver. 
    Det finns en stor efterfrågan och det är sex och närhet med andra kvinnor. 

    Prostitution är inte värre än många andra yrken som finns idag, det är sanningen. Det handlar bara om hur saker regleras, vilka villkor som ställs, vilka avtal som gäller, vilka krav som ställs på sexförsäljningsföretag, vilka anläggningar som verksamheten bedrivs inom. 
    Det är lika motbjudande för en kvinna att ha sex med en man som hon känner avsmak för som det är för en heterosexuell man att ha sex med en homosexuell man.
  • Anonym (.)
    Anonym (...) skrev 2022-06-03 08:26:32 följande:
    Exakt detta. Enligt deras logik är det ju så de borde göra. Men det de EGENTLIGEN tycker (utan att säga det högt) är att de tjejer de finner attraktiva ska ställa upp på sex. Det är liksom bara deras egna behov som räknas.

    Om det bara vore att få utlopp för sexdriften skulle de givetvis hooka upp med varandra, eftersom attraktion osv inte ska räknas.
    Ja, och de ska inte behöva hjälpa kvinnan att få orgasm heller. Hon ska bara vara glad att de vill ha sex med henne och inte ställa några krav.
  • Anonym (.)
    Anonym (Problemet) skrev 2022-06-03 10:27:36 följande:
    Vilken kvinna? Inlägget du citerade handlar väl inte om någon kvinna?
    Inlägget handlade om män som tycker att de har rätt att ha sex med kvinnor de tycker är attraktiva. De tycker att kvinnorna ska ställa upp på sex med dem utan några krav på på tillfredsställelse för egen del.
  • Anonym (.)
    Anonym (Pridefestivalen) skrev 2022-06-03 10:53:33 följande:
    Att du tycker incel ska sympati-ligga med varandra är ett bevis på att incel får tycka enligt lagen att kvinnor ska sympati-ligga med incel.
    Det finns allstå ingen lag som förhindrar kvinnor att sympati-ligga med män. 
    Förslaget om att sympatiligga med andra män är ju till för att visa hur fel det är att förvänta sig att någon ska ha sex med en person man inte har lust att ha sex med.
  • Anonym (.)
    Anonym (Pridefestivalen) skrev 2022-06-06 09:41:00 följande:
    Det ska vara lika för alla, även för de som har sex. 
    På vilket sätt blir det lika om två personer har sex men den ena får mycket mer njutning av sexet än den andra?
  • Anonym (.)
    Anonym (Pridefestivalen) skrev 2022-06-06 09:49:32 följande:
    Att sex inte ska fördelas rättvist och kvinnor får det svårare att få njutning vid sex vilket männen redan har för kvinnor har lättare att få en sexpartner jämfört med männen. 
    Vad spelar det för roll att kvinnor har lättare att hitta sexpartner om sexet inte är skönt för dem? Vad är poängen med att ha sex som man inte njuter av?
  • Anonym (.)
    Anonym (Peter) skrev 2022-06-04 14:42:48 följande:
    Jag förstår inte dubbelmoralen eller orättvisan i att mannen, som haft skönt sex med en villig partner och sedan fått orgasm, bör tänka på partnern också.
    Om inte kvinnan hade del i att mannen fick orgasm kan han väl lika gärna runka?
    ?och det är väl det kvinnorna gör, skiter i själviska män och onanerar istället.

    Har ni sånhär inställning till sex får ni fan skylla er själva att kvinnor skyr er som pesten.
    Väl talat. Det verkar som om Pridefestivalen och andra incels lever kvar i någon gammaldags föreställning om att det är kvinnans plikt att ställa upp på sex på mannens villkor utan att förvänta sig något av sexet för egen del. Jag gissar att kvinnor känner av dessa mäns inställning och därför inte vill ha sex med dem.
Svar på tråden Tycker visst att det är en mänsklig rättighet att få ligga