Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez

    Bonde söker fru 2021

    Johannus skrev 2021-10-21 22:51:02 följande:
    Jag gillar också Backis, men såg redan från början att Denise var inte rätt för honom. Han vill ha en (typ stark) tjej som .....Ja jag vet inte hur jag ska beskriva det......men, men. Jag gillar Backis för att han gillar Rocken Roll, Elvis och gamla bilar, men jag ser inte han som en romantisk kille.

    Peja och Heidi där tror jag att det är äkta känslor, men däremot att hon sa att hon var svartsjuk fick mina öron också att bli stora.......Man bör inte ta upp det i tv att man redan innan är en svartsjuk typ för det måste ju komma varnandes pilar om att Peja aldrig får prata med andra kvinns eller ha kvinnor som vänner.

    Däremot att Peja har 6 barn skulle jag inte bry mig om. Alla barnen är vuxna och har ett eget liv. Tänk en Julafton med hela hans barnskara, barnbarn, respektive och kvinnans barn, barnbarn och respektive.......Vilken härlig stämning med så många människor runt om dig.
    Ja Pejas barn är vuxna nu
  • Nandez
    Johannus skrev 2021-10-21 22:55:18 följande:
    Ursäkta förstår inte din mening med att kvinnor vill ha säkra kort av erfarna män, när man söker till ett program så får man det man får.....Säg om jag förstår dig fel.

    Tror som du att alla tjejer är svartsjuka för alla är ju efter samma man. Oavsett att man ser dem skratta och ha kul tillsammans. Men som sagt dem vet vad dem gett sig in i  och att det i slutändan är bara en av tjejerna som blir vald.
    Ja, dom vet vad dom gett sig in. Dom vet ju att det är flera andra tjejer med.
  • Nandez
    Johannus skrev 2021-10-21 22:58:07 följande:
    Gillar också Backis som jag skrev redan åt någon annan, men på mitt sätt....Elvis, Rockenroll, gamla bilar, men jag såg inte en framtid med han och Denise......
    Okej
  • Nandez
    Johannus skrev 2021-10-21 23:01:36 följande:
    Jag är inte heller den svartsjuke typen, däremot var min före detta det utan anledning. Men mår så mycket bättre att vara ensam inge att ta hänsyn till förutom mitt jobb som är det viktigaste.
    Det är jobbigt med svartsjuka partners.  
  • Nandez
    BeautifulLiz skrev 2021-10-23 10:48:57 följande:
    Jag är inte speciellt romantisk av mig jag heller. Glad En bonde skulle nog inte passa mig heller. Tror många av de som skriver inte inser hur mycket jobb det faktiskt innebär att vara bonde.

    Jag får ingen bra vibb av Heide, men vi får väl se.
    De sex barnen med partners och barnbarn... haha, nej jag är nog inte den som gillar stora folksamlingar!

    Folk är olika helt enkelt. {#emotions_dlg.flower}
    Du har rätt att vi är olika
  • Nandez
    Johannus skrev 2021-10-23 22:10:08 följande:
    Jag är romantiker, men är dock singel. Jag skulle kunna vara med en bonde då jag själv vuxit upp kor, kalvar, gris och varit med om slakt. Jag har själv 5 syskon så inga problem med flera barn, barnbarn osv. Vi alla 6 syskon har samma mamma och pappa. Så ja vi har samlats alla syskonen under jul och nyår förr när jag bodde närmare mina syskon.

    Helt klart är folk olika Skrattande
    Så är det
Svar på tråden Bonde söker fru 2021